Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzi azt a z ember, ha megtalálta az igazit?
ha az ember romantikára vágyik, csak be kell szereznie pár gyertyát és egy szál vörös rózsát...........nem feltétlen csak a DVD kölcsönzőben találhatja meg.
Egyébként sztem létezik mindenki számára a nagy ő, csak akkor nem vesszük észre amikor mellettünk van.
Bár ez csak az én véleményem, és nem mondhatom h húúú de bölcs vok.
16/L
nem haragszok, tom h még nyugodtan elmondható rólam h gyerek vok, és örülnék ha ez így maradhatna.
Másrészt tom milyen ha nincs ideje az embernek(napi 8 órában dolgozok h kimehessek önkéntesnek külföldre egy árvaházba, természetesen nem állja senki rajtam kívül, szüleim nem túl gazdagok), de ha vkinek nincs ideje a romantikára akkor arra sincs h odafigyeljen a párjára. Ennyi erővel nem kell a nagy Őt keresni, elég elmenni az utcasarokig.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!