Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnak az érzések egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak az érzések egyik pillanatról a másikra elmúlni?

Figyelt kérdés
Eddig azt mondta h soha nem volt neki ilyen fontos, aztán elkövettem egy hibát amivel akaratomon kívül megbántottam, és most azt mondja, hogy akkor minden kiszállt belőle. Akkor nem is voltam neki igazán fontos?
2017. nov. 23. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen amúgy, de ez nem így megy , amit te leírtál. Ez valami gyerekes dolog a részéről és megmakacsolta csak magát. Persze biztos hülye voltál, ha megbántottad és ezzel kinyírtad a szeretet belőle feléd, de így nem múlik el 1 mp alatt, ahogy ő mondja csak annyi, hogy már nem érdekled úgy és próbálja kiirtani magából az érzéseit, amit feléd érzett.
2017. nov. 23. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen simán előfordul úgy is, hogy nem bántod meg. Nekem azt mondta egy illető, jelenleg én vagyok az egyik legjobb dolog az életében. Egy-két nappal később szó nélkül eltűnt. Én nem hiszek az érzések ilyen hirtelen történő megváltozásában, így arra tippelek, vagy nem volt érzés, vagy ha volt, egész más, mint amit mondott.
2017. nov. 23. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam volt már olyan, hogy csalódtam az illetőben és ott le is zártam magamban. Úgy kiábrándultam egyik pillanatról a másikra. Van ilyen.

Nálatok mi volt konkrétan? Az nem mindegy, hogy milyen komolyságú volt a dolog. Mert, ha egy piti semmiség, akkor csak duma, hogy dobhasson.

2017. nov. 23. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nálam pl a megcsalás ilyen kategória lenne, vagy az állatkínzás, vagy egy ember ok nélküli bántalmazása..

Mi volt nálad?

2017. nov. 23. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam is "sorsfordító dolgok" okoznak ilyet. Mint azt felettem már írták, az egyik a megcsalás (sajnos nemcsak testi értelemben), ill. bármi olyan, amiből az derül ki, hogy ő nem az, akinek mutatta magát, vagy akire én számítottam (erre nem szeretnék konkrét példát írni most, de én emiatt kb. egy nap alatt sértettből érzelemmentessé váltam, és úgy éreztem, mintha az elmúlt 3 év semmivé vált volna).

Van ilyen is, de ha csak kisebb dologgal bántottad meg, akkor valószínűleg csak sértődött még.

27 N

2017. nov. 23. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én most vagyok hasonlóban...

Tök baromságon, 2-3hetente mindig van valamelyikünk részéről valami jelentéktelen vita s így utál úgy utál, aztán újra happy...

Hát a legutóbbi marhaság:

Évfordulós elő ajándékot kapom meglepinek, elcseszi a hangulatot kicsit "céges bulira kell mennem" ...közös programunk lefújva.

De elhívott a bulira...senkit se ismerek s tele lesz öregekkel.

Mondtam át gondolom, az este is jó volt. Kivéve az álmom, ahol párom megcsalt s ahogy felkeltem szrul esett.

Elvonultam egy rövid filmre s nyaggatott mi bajom, mondom picit hagyjál, de felcseszett azzal, hogy nem hagyott kicsit s elmondtam, ő meg felháborodott...

Hagytam 2 hétig:

Bocsánatot kértem, ő meg mondta menjek el...-.-"

Ki vagxok akadva, hogy ilyen marhaságon van kialadva, bezzeg amikor ő álmodott ilyet...undorral ment odébb. Én nem tehetem meg, amit ő...

Foggalmam sincs mi lett azzal a nagy lelkes ajándékozás/elhívással...-.-

5 éves kapcsolat után... Megértem hogy nem eshetett jól, hogy nem akartam bebújni mellé s meglepetés ellenére ilyet álmodtam... Nem tehetek róla.

Hagyott volna nem lenne ez.

Mit érez? Egyáltalán gondol rám?

Szerintem se változnak meg a mély érzelmek egyik pillanatról a másikra... Várok rá...de ahogy viselkedett nem fűzök sok reményt hozzá, az anyósok meg mindig mumusok...tuti ellenem fogja beszélni gyenge pillanatában.

2017. nov. 24. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!