Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a barátnőtök ennyit költene?
Ha félretett volna magának 10 ezret, hogy hó végén ezt majd magára költi, de közbejött egy váratlan kiadás (önhibáján kívül), amire elment a teljes összeg. Ezért kivett a megtakarításból még 10-et, hogy ezt csak azért is magára költi, mert ez volt a terve.
De az a 10, amit el akart költeni, lényegében elúszott, olyan, mintha elköltötte volna magára, csak épp nem magára költötte. De a pénz elment, és csak ez számít.
Hát 10e Ft, tényleg nem nagy összeg manapság.
Amúgy mire tesztek félre megtakarítást? Mennyit? Mennyit kerestek? Albérlet? Valamit nagyon át kéne gondolnotok, ha ennyi pénzen megy a szájhúzás. :(
Ez közös megtakarításból kivett pénz, vagy csak a saját megtakarításodból?
Amúgy ez nem olyan összeg amin úgy fenn kellene akadni, simán ki lehet pótolni a következő hónapban, bár nem tudom mire gyűjtötök. Meg lehet, hogy számára ezek a pipere cuccok nem létszükségletű dolgok, hogy ezért ki kelljen venni a megtakarításból.
De azt gondolom, hogy azért ennyi összegnél meg lehet beszélni, hogyha szükséges, akkor "kölcsönözz" a megtakarításból.
Huh, én is azt hittem valami 50.000-ről lesz szó. Azért már szokott morogni a barátom, hogy minek annyit költeni... Persze az én fizum, neki nem kell emiatt hiányt szenvednie, csak nem érti. De 20.000 Ft?
Nem haragudnék.
Nem vagyok kiakadós, ezért nem akadnék ki.
Ha valóban fontos lett volna az a +10000 forint, tehát konkrét, kifejezhető, számosítható "kárt" okozott ezzel (pl.: elcsúszunk valami törlesztéssel, nem tudunk befizetni valamit, amit kell, nem tudunk megvenni valamit, amit trveztünk), akkor szóvá tenném, de nem számonkérően, hanem építő jelleggel, hogy akkor hogy változik a terv.
Ha nem fontos, akkor nem túráztatnám magam, meg őt sem. Általában nem múlik semmi 10000 forinton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!