Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt szeretnénk, hogy változzon meg valami körülöttünk, akkor először nekünk kell megváltoznunk?

Figyelt kérdés
Évek óta megy a huza vona köztem és egy fiú között. Úgy indult, hogy egy buliban összejöttünk aztán egyik közös ismerősünkön keresztül felvett msnre és dumálni kezdtünk. Ezt követően ha összetalálkoztunk (ugye mindig buliban mikor mindketten ittunk) újra és újra összejöttünk. Ez megy a mai napig évek óta, mintha valami megmagyarázhatatlan vonzalom lenne kettőnk között. Én idő közben beleszerettem, ő azt mondta eleinte, hogy nem akar tőlem semmit. Én ezt nagyon rosszul dolgoztam föl, mert mint egy eszelős bulikból bulikba jártam (hátha összetalálkozunk és újra lesz vmi…) és ittam, sokszor többet is a kelleténél bánatomban. Most ott tartunk, hogy azt mondta nekem, hogy ő nagyon bír engem, mikor józanon beszélünk, de neki ez nem jön be, hogy ennyit iszok, bulizok meg pasizok és még járna is velem. Persze én meg úgy gondoltam eddig, hogyha járnánk eszem ágában sem lenne, hogy pasizzak vagy pl. igyak, ha ő ezt ugye nem szereti. Szerintetek ezt be kell bizonyítanom most, hogy ő kell nekem azzal, hogy ezt az életvitelt föladom és utána tényleg együtt lennénk. Végre? 25 éves lány
2010. máj. 31. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

Hát hogy 25 évesen itt tartasz az a gáz.

Kb 16-nak tippeltelek volna.

2010. máj. 31. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
hát mondd meg neki, hogy változtatnál..:D
2010. máj. 31. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Ébredj fel.

Ha valaki szeret valakit, akkor nem feltételekhez kötögeti, hogy járjon a másikkal, hanem jár vele, és akkor mintegy jótékony mellékhatásként, mindketten pozitív irányba változnak. De ez soha nem lehet egyoldalú. Meg a sorrend nem mindegy.

Ez a "megmagyarázhatatlan vonzalom" meg akkor baromság, hogy csak na! Szar szöveg! Akkor szokott rá hivatkozni egy pasi, ha nem akar járni a nővel, de azért kavargatni vele persze jó.

"Nem akar (akart) tőled semmit" de azért lelkiismeretfurdalás nélkül kihasznált, amikor meg tudta, hogy te többet akarnál - nem veszed észre, hogy gonosz és egoista?

Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy 25 évesen bulizol (vagy mire gondolhatott az első) - de rohanni olyan szekér után, mi nem vesz fel, minden korban gáz... Nem kell semmit bizonyítanod, attól nem változik semmi, a pasi életében csak egy sokadrangú mellékes tényező vagy,nem azzal foglalkozik, hogy Te hogy élsz, mit csinálsz. Az mondjuk nem árt, ha a méltóságot tartod ivás közben, de ezt magadért tedd, a pasi le fogja sz.arni. Ürügy kellett neki, hogy miért nem jár Veled. Az összejövéseitekben nincs semmi misztikus, ne magyarázd bele a "megmagyarázhatatlant" - jól esett neki kavargatni, de nem kellesz neki mint ember, ennyi. Voltam én is ilyenben, azért írom mindezt. Ébresztő!

Hypathia

2010. máj. 31. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyannal pedig amúgy se akarj járni, aki Neked megtiltana olyan dolgokat, amiket magának megenged (ivás, bulizás jelen esetben).
2010. máj. 31. 23:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Én értem amiket írtok, ezek a gondolatok az én fejemben is nem egyszer megfordultak, az évek alatt volt időm bőven gondolkodni :D...csak azt mondom, hogy lehet, hogy bennem IS van hiba. Ez az ember tényleg fontos nekem, lassan 6 éve megy ez köztünk és nem csak én futok utána. Volt, hogy elküldtem vagy egyszerűen csak nem kerestem,mert ez így tényleg nem állapot, hogy 25 évesen itt tartok, akkor meg ő talált meg, pont mikor már nem is érdekelt szinte. És nem gonosz mert teljesen normális velem, nem csak kavarunk (és itt nem a szexről beszélek), hanem akármiről el tudunk beszélgetni, olyanokról is, amikről mással nem. És ezért nem értem egyszerűen, hogy ha a vnzalom is megvan és a szellemi összhang is akkor miért nem vagyunk együtt. Tény, hogy mikor iszok, akkor nagyon bunkó tudok lenni vele (és ugye általában ittam, és ő mindig így látott), meg volt, hogy minden nap beszéltünk, már kicsimnek szólított (de járásról nem volt szó vagy randiról), buliban meg direkt összejöttem valaki mással előtte, de dühből, mert felbosszant, hogy nem tudja elkötelezni magát mellettem, vagy legalább valami érzelmet, felháborodást váltsak ki belőle. Erre összevesztünk,neki az volt a baja, h én miért csináltam ezt, nekem meg az, hogy mondja már ki végre, hogy érdeklem. Egy hónapig nem beszéltünk majd folytatódott minden. Na mindegy egy esélyt megér arra, hogy változtassak...majd elmesélem mi lett a vége. :)
2010. jún. 1. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez is tapasztalat, ez a "mély lelki társak vagyunk"-érzet is olyan, amit a szerelmes ember könnyen bemagyaráz magának. Te azt érzed egy beszélgetésről, hogy "hú de mély volt" (mert örülsz neki), ő meg holnapra elfelejti. Ez nem a Szex és New York, hogy évekig huzavonázik Big Carrie-vel, aki végül mégiscsak elveszi. A reakciók, amiket írsz (nagy ivászat, másokkal összejövés), eszedbe se jutottak volna, ha ő rendesen is bevállal egy kapcsolatra. Amit ha 6 év alatt nem tett meg, ezután se fog. Ha 2 ember kölcsönösen össze akar jönni, akkor nem múlhat hülye félreértéseken, sértődgetéseken, stb. A szerelmes ember felülemelkedik a sértődéseken, mint ahogy Te is ezt teszed - csak neki akadály az apróság is, Neked meg az se, ha levegőnek néznek. Hát érdekes. De látom,már döntöttél. Végülis ha nem iszod s.eggrészegre magad, azzal nem ártasz magadnak, de ne haragudj, attól, ami mögötte van,a fejemet fogom. Én csak félévig csináltam hasonlót, de ma azt kérdezem magamtól, hogy lehettem olyan hülye... Főleg hogy miután hajlandó voltam az illetővel nem foglalakozni, találtam valakit, aki érdemesebb a figyelmemre...
2010. jún. 1. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!