Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt szeretnénk, hogy változzon meg valami körülöttünk, akkor először nekünk kell megváltoznunk?
Hát hogy 25 évesen itt tartasz az a gáz.
Kb 16-nak tippeltelek volna.
Ébredj fel.
Ha valaki szeret valakit, akkor nem feltételekhez kötögeti, hogy járjon a másikkal, hanem jár vele, és akkor mintegy jótékony mellékhatásként, mindketten pozitív irányba változnak. De ez soha nem lehet egyoldalú. Meg a sorrend nem mindegy.
Ez a "megmagyarázhatatlan vonzalom" meg akkor baromság, hogy csak na! Szar szöveg! Akkor szokott rá hivatkozni egy pasi, ha nem akar járni a nővel, de azért kavargatni vele persze jó.
"Nem akar (akart) tőled semmit" de azért lelkiismeretfurdalás nélkül kihasznált, amikor meg tudta, hogy te többet akarnál - nem veszed észre, hogy gonosz és egoista?
Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy 25 évesen bulizol (vagy mire gondolhatott az első) - de rohanni olyan szekér után, mi nem vesz fel, minden korban gáz... Nem kell semmit bizonyítanod, attól nem változik semmi, a pasi életében csak egy sokadrangú mellékes tényező vagy,nem azzal foglalkozik, hogy Te hogy élsz, mit csinálsz. Az mondjuk nem árt, ha a méltóságot tartod ivás közben, de ezt magadért tedd, a pasi le fogja sz.arni. Ürügy kellett neki, hogy miért nem jár Veled. Az összejövéseitekben nincs semmi misztikus, ne magyarázd bele a "megmagyarázhatatlant" - jól esett neki kavargatni, de nem kellesz neki mint ember, ennyi. Voltam én is ilyenben, azért írom mindezt. Ébresztő!
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!