Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartják kitartottnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják kitartottnak a dolgozó párjukkal élő egyetemista lányokat?

Figyelt kérdés

Az egyetem nem olyan, mint a munka, hogy letelt az aznapi 8-10-12 óra, megyek haza, és semmi dolgom tovább.

Hanem letelt az aznapi 6-8 óra, megyek haza, és még tanulni kell, el kell olvasni egy csomó kiegészítő anyagot, házit kell készíteni...

Emellett dolgozom, elsőévesként meg elfogadja az ember az elsőt, ami fizet, nincs még szakmai, szóval marad a gyár, kassza, pincérkedés, takarítás, akármi.

Egy szombati munkanap pl így néz ki: 6.30kor kelek, 10re megyek, buszon/vonaton/metrón tanulok, beérek, 5 óra ledolgoz, 45 perc szünet, közben olvasom a tananyagot, majd köv 5,5 óra ledolgoz (kassza, az utolsó 30-40 perc nem számít a munkaidőmbe), hazautazás, közben tanulok, majd valamikor 22.30kor beesek az ágyba.

Emellett néha hétköznap is munka, amikor nem, akkor hazajövök, kitakarítok, megfőzök, mire a párom hazaér (mert 2 órával előbb vagyok otthon).

Emellett ugyanúgy beszállok a költségekbe, fizetem a saját dolgaim és a közös dolgok egy részét, mindegy, hogy az nyaralás vagy új hűtő. Fizetem a közös élelmiszer egy részét, és meg is veszem, el is készítem, emellett a saját kajám munkanapokon és egyetemre menet reggel.

(Egyedül lakbért és rezsit nem, mert a tulajjal úgy van megegyezve a párom, hogy egy főre is x összeg, meg kettőre is, ha nem laknék itt, ugyanennyit fizetne. Mindig fix, nincs külön rezsi, de pl ha nem vagyunk otthon 2 hétig, meg ha pl 2 hétig vendégeink vannak, akkor is ugyanolyan x összeg a rezsi. Közös költség nincs, nem lakás, kertes ház)

2017. nov. 19. 13:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Szóval, még többet is csinálok, mint egy 8 órában dolgozó nő. Annyi, hogy kevesebbet keresek. Most ez mitől kitartottság?
2017. nov. 19. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

A kitartott az, akinek fizetik a lakhatását, kajáját, meg úgy az életét általában. A leírásod alapján te csak részben vagy kitartott, de miért érdekel, hogy mások erről mit gondolnak? Ha neked és a párodnak így jó, akkor nem mindegy? Ez csak annak szúrja a szemét, aki irigykedik.

Én is egyetemista vagyok, a barátomnál lakok a belvárosban, minden nap elvisz étterembe, visz külföldi utakra is. Ő élvezi, hogy költhet rám, én meg élvezem, hogy költ rám. Hogy erről ki mit gondol, azt meg magasról leszarom, az én életem.

21N

2017. nov. 19. 13:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Pont erre akartam utalni, hogy ha mondjuk évi egyszer nyaralunk, a felét én állom, nem visz csak úgy sehová.
2017. nov. 19. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem tudom, miről beszélsz, hogy kitartott vagy, ha ugyanúgy állod mindenben a részed és egy forintot nem költ rád, csak nála laksz :D
2017. nov. 19. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Múltkor egy lány tette fel a kérdést, hogy a párja tanul, ő dolgozik, és milyen szörnyű az élete, hogy mindent neki kell fizetni...

Nos, akkor kb a most "á, ez nem is kitartás"-t kiáltó nők 99%-a mindennek elmondta a srácot, mert mi az, hogy a csaj pénzén élnek.

A legtöbb kérdésre ezzel az egyszerű gondolatkísérlettel lehet válaszolni: ha megfordítanám a szerepeket, akkor is ugyanúgy gondolnám, hogy nem is kitartás?

2017. nov. 19. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ket jo tanacs az elethez: ne foglalkozz masokkal es ne csinalj magadbol hazi cseledet.
2017. nov. 19. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
#2 "Ő élvezi, hogy költhet rám" kis naiv. Dehogy élvezi... de nem tehet mást, hiszen különben ott hagynád, és kereshetne másik nőt.
2017. nov. 19. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is "kitartom" a párom, mert még egyetemre jár, de mivel közös életet tervezünk, és pontosan tudom, hogy bőven lesz még ez így fordítva is ( esetleg én is csinálok képzést később, vagy tovább szeretnék otthon maradni majd a gyerkőccel, akármi) egyáltalán nem érzem kihasználásnak, az meg pláne nem érdekel, hogy mások erről mit gondolnak:D

24/N

2017. nov. 19. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
#7 nem hagynám ott, de ő egyszerűen ilyen, van egy csomó pénze és miért ne osztaná meg azzal, akit szeret? Persze, egy smucig, önző ember ezt sose értené meg, hiába magyaráznám..:D
2017. nov. 19. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
39%
Ki tartja annak? Vagy csak le akartad írni, hogy mit csinálsz?
2017. nov. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!