Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva a páromra, amiért elővette a farkát mások előtt?
Ritkán, kb párszor egy évben bulizni megyünk a baráti társaságunkkal(legtöbbször még egy párral) és úgy indulunk,hogy akkor az egészen iszunk, szórakozunk.
A minap is egy ilyen alkalom volt, és hát rendesen itókázott mindenki,a buli után meg bementünk egy lépcsőházba mielőtt hazamennénk.
Már nem tudom miért/hogy de feljött a szex téma, párom meg elkezdi mondani, hogy 'gyertek csináljuk itt' mi is, ők is mellettünk. Persze nem vettük komolyan, a másik párocska kicsit józanabb is volt...
Majd jött az a rész amit most se tudok megemészteni: a párom elővette a farkát, pár pillanatig lóbálta majd tartotta felém közben meg mondta,hogy menjek mert kíván. Szóval a másik pár rendesen látta.... Pár éve együtt vagyunk, ilyen még sose történt meg és most kicsit elgondolkodtam.
Szerintetek túlzok abban, hogy kiakadtam vagy ti is igy reagálnátok? Fogalmam sincs hogy kezeljek egy ilyen helyzetet? 😓 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!