Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen jogosan vagyok kiakadva?
Hát tényleg nem úgy viselkedik mintha szerelmes lenne. Sajnálom, de az is lehet,hogy csak most ér rá(d). Szerintem kérdezd meg,hogy milyen elfoglaltsága volt vagy ilyesmi.
Hozzát tenném,hogy én sem biztos,hogy írogatnék annak a személynek napi szinten, akivel már talàlkozgatok.De lehet,hogy csak nem szeret chatelni, pötyögni. Ha ez áll a háttérben akkor szerintem nem kell aggódnod.
19/L
"Én akkor viselkedek így, ha nem vagyok szerelmes vagy csak talonban tartok valakit. Ti is ki lennétek ezen akadva?"
Nem, kérlek... én azon vagyok kiakadva, hogy egyfelől te ugye... szemrebbenés nélkül teszed ezt az általad kiakasztónak vélt viselkedést másokkal, de ha veled teszi valaki, akkor ég-föld összeszakad.
Másfelől meg azt a keveset is ő teszi a kapcsolatba és nem te, de még te vagy kiakadva.
Lefordítom neked: NEM, NEM JOGOS.
"fiú legyen a kezdeményező"
ilyen szabály nincs. Programot v találkozót bármelyik fél javasolhat. nincs megszabva sehol h a férfinak kell kezdeményezni....
F
#6 nincs megszabva, de hadd döntsem már el, hogy én hogy ismerkedek. Megengeded? Kösz.
Amúgy a kérdésre kéne válaszolni, nem terelni a témát.
Szerintem masik bnoje is van. A csaj jelenleteben nem tud neked valaszolni.
Vagy egyszeruen csak nem erdekled.
N
normális hangnemben válaszoltam, akk mire fel a paraszt stílus? Egyébként írhattam volna simán h hívd fel, de a párodról semmi infó nincs. Pl dolgozik v tanul v bármi.
Am meg felnőtt vagy tehát el tudod dönteni mit miért csinál a másik, ugye? ;)
fékezd magad, nem gyerekekkel beszélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!