Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a szerencsejátékos barátommal?
Barátom régebben sokat gépezett, amivel nem kevés összeget vert már el. Mióta együtt vagyunk nem csinálta, mert belátta hogy ez mennyire rossz, hogy ebből jó sose sül ki. Múltkor viszont visszament, amivel többszázezres adóságba keveredett. Persze engem kért hogy segítsek... Azonnal szakítani akartam, de megesett rajta a szívem, meg láttam hogy nagyon bánja, szégyenli. Az a helyzet hogy zálogott rakott azért hogy játszon(!!!) Egy hónap múlva elutazik külföldre pár hónapra dolgozni, abból a pénzből vissza tudja adni. Viszont azt akarja most váltsuk ki mert sok lesz a kamat. Kérdésem az hogy nem tudom mit csináljak, kiváltsuk most, megkockáztatva azt hogy megint eldurran az agya és visszateszi, vagy inkább kerüljön többe, de ne legyen már lehetősége elb**ni? Az nem tetszik neki hogy hazahozzam őket, pedig én ezt tenném... Vagy erőltessem ezt? Nem tudok benne igazán bízni akárhogy esküdözik hogy nem teszi vissza :(
Tudom szakítanom kéne vele, vagy hagynom hogy elveszítse, az ilyen kommentekből nem kérek. Ha most nem lenne neki ez a munka akkor biztos hogy nem is segítenék, vagy hogyha nem látnám hogy tényleg bánja.
Több éve együtt vagyunk, ha ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!