Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes-e próbálkozni akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e próbálkozni akkor ha felségem hónapok óta fáradságra hivatkozik és személyesen nem kezdeményez? Vagy nézzek külső kapcsolat után?

Figyelt kérdés
Már többször próbáltam beszélni vele, sikertelenül. Én dolgozom elég stresszes környezetben, ő háziasszony. Állítólag a két és fél éves fiam fárasztja ki. Én persze nem panaszkodhatom. Már nem is tudom, két vagy három hónapja nem voltunk együtt. Volt már valaki ilyen helyzetben? Két gyerekem van, nem szeretnék elválni. 40 éves vagyok és még szeretnék fontos lenni valakinek.
2010. máj. 31. 20:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nálunk is ez a gond,de nem fogom az anyaságra,pedig 2 fiam van és elevenek. Már nincs meg az a tűz a kapcsolatban,és szerintem csak a megszokás,amiért együtt vagyunk. Nehéz erről beszélni,a férjemmel nem is szoktuk felhozni ezt a témát,max. ha veszekedünk vágja a fejemhez,hogy többet matyizik,mert nem fekszünk le. Nem csaljuk egymást,de nem úgy nézek rá és hiányzik az a valami: A szerelem! Ezt beszéljétek meg,amíg nem durvul el a dolog. Azért a romantikus dolgokat még próbáld ki!!!
2010. jún. 2. 18:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Nincs kedvem megcsalni, ezt csak végső elkeseredésemből írtam. Türelmes voltam mindig. Akkor is amikor a második fiam kicsi volt. Most tudtam meg, hogy akkor masztizott, nekem meg azt mondta, hogy meg kell értenem a helyzetét. Akkor mindenki azt mondta, legyek türelmes. Akkor meg miért nem velem? Nekem akkor szavazati jogom se volt. És most se. Hónapok óta. Csak megyek dolgozni, hazahozom a pénzt és ennyi jogom van. Nem dohányzom, nem iszom, nem járok bulizni. Nagyon szeretem a gyerekeimet. Nem megyek el mellőlük akkor sem ha többet nem szexelhetek. Próbáltam kedves lenni vele, virágot vettem hiába. Semmi.

Tanár vagyok. Elvettem őt elvált nőként. Nem vetem a szemére csak fáj. Ő meg nyolc osztályával ezt műveli velem. Pedig még most is szeretem de hiába. És azt sem mondhatja, hogy nagy a korkülönbség. Én 40 vagyok, ő 33.

2010. jún. 2. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem akarok vájkálni a részletekben, de lehet, hogy ő másképp szeretné csinálni.Nem beszélgettetek erről?Hogy mire vágyna, milyen titkos kívánságai vannak?
2010. jún. 3. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!