Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e próbálkozni akkor ha felségem hónapok óta fáradságra hivatkozik és személyesen nem kezdeményez? Vagy nézzek külső kapcsolat után?
elég kemény a helyzeted
az élet más területein is ilyen rossz a kapcsolatotok?
vagy csak a szex nem működik?
2-3 hónapig senki nem lehet fáradt, pláne nem egy gyerek miatt, ha háztartásbeli akkor tudom, hogy sokat dolgozik otthon, de valaki ugyanezt csinálja munka mellett is
lehet, hogy már nem szeret
ha még beszélni se lehet vele erről, akkor nagyon nem irigyellek
rossz ezt kimondani, de 40 évesen még nem késő új partnert keresni, aki megbecsül és viszonozza a szerelmedet
Hivatásos azért rossz ötlet, mert ha rájön, az életben meg nem bocsát többet. És elég undorító dolog, hűséget fogadtál, nem emlékszel? Manapság ez miért nem számít senkinek semmit?
Én, bár ez lehet kockázatos meg kissé genya modszer, de a helyedben kissé "ráijesztenék", mármint célzások egy esetleges külsö kapcsolat létrejöttére, ha még csak beszélni sem hajlando...
Nyilván nem a szex a fő baj, hanem valami miatt az egész kapcsolatotok megromlott. Ha ő félrelép, már az azt jelenti, hogy valamit nem kap meg a házasságból, amit szeretne. De ha nem mondja el, hogy mi a baja, akkor ő sem várhatja a helyzet megoldását. Szóval vagy rábírod valahogy, hogy megnyíljon, vagy tényleg lépj ki a kapcsolatból. (A gyereknek is sokkal jobb egy stabil helyzetben felnőni, mint egy rossz házassággal a feje fölött.) De ez tényleg már csak végső lehetőség.
Te csak akkor lépj félre, ha már nem akarod megmenteni a házasságod, különben csak még jobban elmélyíti a krízist. Ha neked csak a szex a fontos, akkor végül is tökmindegy, mi lesz a házassággal. Ha viszont akarsz még attól a kapcsolattól valamit, akkor addig be kell érned a jobb kezeddel.
Nő vagyok.Másfél éves a gyerekünk.Néha annyira nem kívánom a szexet, hogy rémisztő.Ha választanom kell az alvás, pihenés, vagy a szex között, én a pihenésre szavazok.Tudom, hogy a férjem sokat dolgozik és ő is fáradt...
És azt is tudom, hogy akkor is belekezdek, ha épp meghalok a fáradságtól, vagy fáj a fejem(tényleg), mert közben én is tűzbe jövök.
Szerelmes vagyok a férjembe és csodálatos vele a szex, de egy kisgyerek tényleg kiborító tud lenni.
Esetleg segíts neki otthon, udvarolj, légy kedves...és beszéld meg vele, hogy szeretnél egy kis gyengédséget...bár azt hiszem, azt inkább a nejed szeretne...te inkább csak szexelnél, ha jól sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!