Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt-e már valaki ilyet?
Én makk egészséges vagyok, pont mostanában járkálok orvoshoz. Szóval. A párom viszketésre panaszkodik és hiperérzékeny a családi ékszer. Tehát nem értem. Ha nekem nincs problémám, neki hogyan lehet ilyen súlyos. Hála az égnek semmilyen külső elváltozása nincs. Csak ilyen panasza van.
(Talán) azt tippelem, hogy a hüvelyváladékommal lehet valami, mármint lehet, hogy ilyen hatással van rá a kémhatása(?) Természetesen végeredményben ő is elmegy orvoshoz. Én pedig hamarosan nőgyógyászhoz.
Nem azt mondom, hogy nem hiszek neki, csak még ilyen nem történt velem.
Vele sem.
nyugodtan higgy neki, ha át akarna venni, elment volna orvoshoz és nem tudnál a viszketésről :)
Lehetséges amúgy, hogy valami olyat szedett össze, ami rád nincs hatással, csak a családi ékszerre. :)
nem működik a kémia :)
na jó, dehogynem, biztos működik
Herpesz is lehet.
Nekem van, sajnos, amit átadok neki, elég, ha lappangási időben (amikor nekem még tünetem sincs) orálozok vele. :(
Aztán ő már másnap érzi a viszketést, akkor pedig krém és gyógyszer.ó, én meg még 4-5 nap, mire megjelenik a számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!