Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ra esely hogy osszejojjunk?
Elsosorban szives elnezeset kerem mindenkinek amiatt nem tudom irni ekezetes karaktereket, de sajnos nincs magyar billentyuzetem.
Van egy lany (17) akivel nagyon jobaratok vagyunk mar regota, es mar nehanyszor csokoloztunk is egymassal.. Mikor meg felhoztam neki a temat hogy mi lenne ha megprobalnank egyutt, akkor azt felelte hogy szerinte tonkretenne a baratsagunkat. Azota ugy tunt hogy osszejovok egy masik lannyal, de mar mikor osszejottunk volna, nagyon elvagta magat nalam.
Vele ugy erzem hogy minden rendesen mukodhetne, nagyon jol kijovunk egymassal, van egy kozos kedvenc zenekarunk es minden bulijukba egyutt jarunk, es tenyleg mindent megosztunk egymassal. Hogyan tudnek vele osszejonni? Sokat beszelgetunk, most ugyis jon a nyariszunet es sok idonk lesz, talan sokszor talalkozhatunk is.
Tudnatok tanacsot adni hogy hogyan kozeledjek hozza, milyen apro kedvessegekkel tudnek hatni ra? :) Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat, es koszonom hogy vegigolvastatok! 16 vagyok.
valahogy be kell bizonyítanod hgy nem teszi tönkre a barátságotokat hanem inkább még jobban megerősítheti ez a te oldaladról így áll de viszont az ő álláspontja(gondolom) az hogy nem szeretne kockáztatni egy ijen remek barátságot...
mindenesetre én neked szurkolok...[16/F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!