Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem megy elfelejteni mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy elfelejteni mit tegyek?

Figyelt kérdés

nos ez egy kicsit komplikált nekem de leírom milyen tömören csak lehet...

az osztálytársamba retentően belestem decemberben és akkor ott volt egy hosszú téli szünet amikor teljesen hiányzott és ezalatt még jobban megszerettem és januárban megmondtam neki mit érzek mert ő a legeslegjobb barátom és inkább nem kockáztattam és úgy gondoltam vagy iget mond vagy nemet... és persze ő szeret de csak mint barátot és ez engem sziven ütött és életem legeslegrosszabb napja volt egész addig... aztán valahogy megint belestem és ez erősebb és jobban szerettem mint máskor valaha bárkit is(kb 1 ember iránt éreztem még így) és ö persze (pont ma) megint kikosarazott ugyan úgy csak még azt is hozzátette leszúrásképp hogy ezt már egyszer megbeszéltük és hogy nemtudja mit tegyen mert amikor békénhagyott akkor az nem volt nekem jó (hisz a legjobb barátom és ha nem szól hozzám az naná hogy szar) és igazából én túl akarok ezen lépni de nem megy és nem tudom mit tegyek én/ő?

(helyesírási hibárkért bocsi ha van de nem figyelek rá mert nem érdekel...)

2010. máj. 31. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyan szekér után ne fuss,ami nem vesz fel.
2010. máj. 31. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Keress valaki mást, de a barátságot ne szakítsd meg.
2010. máj. 31. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
igen erre én is rájöttem de felejteni akarok de nem megy és nemtudom mit tegyek vagy ő mit tegyen...
2010. máj. 31. 19:58
 4/7 A kérdező kommentje:
az nem szakadt meg(szerencsére):P
2010. máj. 31. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig úgy tudnád legkönyebben elfelejteni,ha a barátságot is megszakítanád vele.
2010. máj. 31. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:
én viszont akkor azt már tényleg nem bírnám ki mert ha nem tudtam megszerezni magamnak mint csaj akkor ha barátként elveszteném azt nem élném túl:S:S sry hogy ennyire túlbonyolítom de annyi mentségem lehet hogy nem én akarom így
2010. máj. 31. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen helyzetben vagyok, csak itt én vagyok a lány, és a fiú nem akar semmit. Osztálytársam, nagyon jó barátom... És egyszerűen nem tudom, mit tegyek, vele se jó, de nélküle se. Próbáltuk már mi is megszakítani a kapcsolatot, de nem bírjuk egymás nélkül.

De nem lehet tőled sem, és tőlem sem elvárni, hogy barátként nézzünk rájuk, ha egyszerűen nem azt érezzük. Nem tudom, mit kéne tenned... talán ha nyáron nem találkoznátok (annyit). Amúgy ha van kedved erről beszélgetni, írj! És kitartás :)

2010. máj. 31. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!