Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyakori, hogy pénzügyi okból akarnak a nők minél hamarabb barátot?
Egyik lányismerősöm mondta, hogy részben azért is jó, ha párkapcsolatban van, mert akkor a havi költségei kb az egyharmada szoktak lenni ahhoz képest, mint amikor egyedülálló, és így a fizetéséből több marad másra költeni.
Amit én észrevettem, az az, hogy a nők általában sokkal jobban sürgetik azt, hogy olyan párt találjanak, akivel tartós kapcsolat lehet, és az én meglátásom szerint gyakran már ló helyett szamárral is összejönnek, csak hogy ne legyenek egyedül. Létezik, hogy ebben nagy szerepet játszik a pénzügyi megfontolás? Itt még nem is arról van szó, hogy gazdag pasit keresnek, csak szimplán arról, hogy lehet valakivel felezni a havi költségeket, pl albérlet, rezsi, kaja, plusz a szokás szerint a férfi mindig többször hívja meg a barátnőjét akármire, mintsem fordítva.
Ez gyakori, hogy sok nő ezért is akar minél hamarabb kapcsolatban lenni?
1. Egyáltalán nem jellemző.
2. Ha felezik a rezsit és az albérletet, akkor a pasi is jól jár.
Ez taán korosztálytól és értelmi színvonaltól is függ.
Önálló, normális egzisztenciával rendelkező, igényes, tanult, önállóan is az átlagnál picit jobban is boldogulni képes elvált 40 éves nőként bennem fel sem merül. Sosem ez alapján választottam partnert, társat.
A hasonló színvonalú, értékrendű barátaim, ismerőseim vagy akár kollegáim között sem ez a jellemző.
8-as :-D
Egyik hozzászólásra reagálva: Nem vagyok fázós, a barátom jobban az, ezt bebuktad. Zuhanyozni ugyanannyit szoktunk, ő is mos hajat, mert van haja 😵. Egyéb probléma?
Amúgy ja, persze. Tudnivaló, hogy a nők mind ugyanolyanok, ezért h egy nő azt mondja, hogy úgy van, akkor az úgy van és minden nőre a világon igaz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!