Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat, ha 180 km van köztünk?
Szerintem az attól függ, hogy első találkozás hogyan sikerül. Onnantól már szerintem lehet érezni, hogy működne-e. Sokak közt sokkal nagyobb a távolság és kibírták. Nem ettől kellene, hogy függjön egy kapcsolat. Ha tudtok hatente találkozni akkor nem olyan nagy baj. A kérdés, hogy mennyi ideig lenne meg a távolság. 1-2 évig is nehéz..
Nekem is ilyen problémám van...
Minden jót!
ha nem probáljátok sosem tudjátok meg..ha nem megy idöben vegyétek észre.:)
az hogy müködhet e nektek kell tudni
22/L
Mi 500 km-re élünk egymástól a barátnőmmel, és működik 2 és fél éve :) Ha minden jól megy, pár hónap és összeköltözünk végleg. Persze nagyon sok türelem, kitartás, őszinteség és bizalom kell hozzá. A megcsalás nem téma, mivel nem egymás hülyítése a cél, és ha ezt akarnám arra találhattam volna valaki közelebbit is. De szeretem őt és ő is engem, és bár vannak nehézségek, boldogok vagyunk és együtt tervezzük a jövőt. Én azt tanácsolom, hogy egy próbát megér, de készülj fel, hogy kemény dió lesz, és lesz hátulütője is. Sok sikert hozzá, meg boldogságot!
24/L - 23/F
Szia!Mi 148km-re lakunk egymástól és már lassan 6hónapja együtt vagyunk.Minden hétvégén lejön hozzám vidékre :)
Mondjuk a párom már dolgozik,így nem okoz neki gondot jegyet venni minden pénteken,de ha ti mindketten tanultok, lehet ezt nektek nehezebb lesz megoldani.
Drukkolok Nektek! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!