Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet a kapcsolat, ha 180...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a kapcsolat, ha 180 km van köztünk?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot a neten, és nagyon tetszünk egymásnak, csak az a baj, hogy 180 km-re lakunk egymástól. 18 évesek vagyunk. Működhet ez hosszútávon, ha nagyon szeretnénk? Nagyon kedveljük egymást. Bocs a sok "nagyon"-ért, de csak így tudom leírni a helyzetet ;) Mindketten suliba járunk, én még egyetemre is fogok, így kevesebb időnk is lenne egymásra.. :s őszinte véleményt szeretnék, folytassuk-e...
2010. máj. 31. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék távkapcsolatban élni. (De valakinek nem okoz problémát.) Szval, Neked kell tudnod.
2010. máj. 31. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az attól függ, hogy első találkozás hogyan sikerül. Onnantól már szerintem lehet érezni, hogy működne-e. Sokak közt sokkal nagyobb a távolság és kibírták. Nem ettől kellene, hogy függjön egy kapcsolat. Ha tudtok hatente találkozni akkor nem olyan nagy baj. A kérdés, hogy mennyi ideig lenne meg a távolság. 1-2 évig is nehéz..

Nekem is ilyen problémám van...

Minden jót!

3/9 anonim ***** válasza:
*hetente
 4/9 anonim ***** válasza:

ha nem probáljátok sosem tudjátok meg..ha nem megy idöben vegyétek észre.:)

az hogy müködhet e nektek kell tudni

22/L

5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy működni fog. Bocsi hogy negatív vagyok, de inkább adok racionális választ, minthogy hazugsággal tápláljam az álomképed. 180KM az nagyon sok. Mint írtad neked elkötelezettségeid vannak még hosszú évekre ami vajuk meg nem kis idő. Szóval Te nem mész semerre sem. Ő hogy jönne e hozzád azt nem írtad, de gondolom ez sem valószínű. Egy távkapcsolat akkor működik, ha van egy olyan közeli dátum amit kitűztök hogy közelebb vagy együtt legyetek. Ilyenkor van miért csinálni. Áldozatot az egyik félnek mindenféleképpen kell hoznia. Most az már más kérdés hogy meg tudja e adni a kapcsolatnak azt vagy azokat az áldozatokat. Mi távkapcsolatba élünk immár 4 hónapja. A karácsonyt már együtt szeretnénk tölteni. Én hozom az áldozatot. És hogy megéri-e? Nos erre majd később tudom a választ megadni, de most úgy látom hogy mindenképp!!! ÜDV23F
2010. máj. 31. 18:56
 6/9 anonim válasza:

Mi 500 km-re élünk egymástól a barátnőmmel, és működik 2 és fél éve :) Ha minden jól megy, pár hónap és összeköltözünk végleg. Persze nagyon sok türelem, kitartás, őszinteség és bizalom kell hozzá. A megcsalás nem téma, mivel nem egymás hülyítése a cél, és ha ezt akarnám arra találhattam volna valaki közelebbit is. De szeretem őt és ő is engem, és bár vannak nehézségek, boldogok vagyunk és együtt tervezzük a jövőt. Én azt tanácsolom, hogy egy próbát megér, de készülj fel, hogy kemény dió lesz, és lesz hátulütője is. Sok sikert hozzá, meg boldogságot!

24/L - 23/F

2010. máj. 31. 19:01
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, mindenkit felpontoztam ;) igen, szerintem is megvárom az első találkozót, és kiderül... de egy jó nyarat ki lehet belőle hozni, ha többet nem is.. (: bár nagyon örülnék ha több is lenne. azért még kérnék válaszokat. köszi (=
2010. máj. 31. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!Mi 148km-re lakunk egymástól és már lassan 6hónapja együtt vagyunk.Minden hétvégén lejön hozzám vidékre :)

Mondjuk a párom már dolgozik,így nem okoz neki gondot jegyet venni minden pénteken,de ha ti mindketten tanultok, lehet ezt nektek nehezebb lesz megoldani.

Drukkolok Nektek! :)

21/L

2010. máj. 31. 19:06
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi! :) örülök hogy megvagytok, sok boldogságot továbbra is (:
2010. máj. 31. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!