Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Tetszik az állatszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tetszik az állatszerető nő vagy sem?

Figyelt kérdés
Tetszik,ha egy nő nagyon szereti az állatokat.Szereti az állatokról szóló témákat szeret velük foglalkozni imádja őket.Tarts is háziállatokat számára csak előny ha a pasijának is van állatja.Én ilyen lány vagyok nekem van párom csak érdekelne más férfiak,hogy állnak az állatokhoz?Vagy taszító,hogyha egy lány rajong az állatokért.
2017. nov. 14. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

"viszont az ilyen önjelölt igazságosztó állatvédőktől a hideg is kiráz.

ők sokkal többre tartják egy állat életét mint az emberét, na az ilyeneket nagy ívből kerülöm, és ha lehet tudomást se veszek róluk."

Engem meg tőled ráz ki a hideg. És kerülnélek is, mint a pestisest.

Mire gondolsz amúgy? Melyik ember elé? Mert nem mindegy. Nyilván, ha lenne gyerekem és arról lenne szó, hogy őt vagy a macskámat mentsem meg ugyanabban a veszélyes szituációban, nem kérdés kit választok. De egyéb esetben, nekem többet él egy állat élete, mint egynémely emberé.

2017. nov. 14. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem elég egy állat mellettem a nő személyében? 🙂 Amúgy előny, de nem elvárt az állat. Szeretem őket, de a kutyám halála óta nincs semmilyen /3 éve/.
2017. nov. 14. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Sok itt alelki beteg ember az már igaz!!!
2017. nov. 14. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

Elvagyok az állatokkal, de különösebben nem hoznak lázba.

Nekem nem szimpi, ha egy lány rajong az állatokért és csak azokról tud beszélni.

2017. nov. 14. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy ágyban fekszik a kutyájával meg szájon nyalatja magát vele, az már egyenesen taszító. Mértékkel jöhet.
2017. nov. 14. 18:14
 16/18 anonim ***** válasza:
15ösnek igaza van, én nem ellenkeztem a kutya ellen de szex közben zavaró volt!
2017. nov. 14. 18:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak ha valóban - és jól - gondozza is őket.

A megsétáltatom (értsd: zsebben kiviszem a yorkie-mat körbemutogatni a barinőimnek), vagy minden héten elviszem a kutyakozmetikushoz, az NEM gondozás.

Én pölö most megyek és megszerelem a kutyát, mert pár napja húzza a lábát - beleléphetett valamibe, de eddig egyszerűen nem láttam semmit, vagy csak nem akarta hagyni.

2017. nov. 14. 20:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen. Minden elmének tetszik valójában.
2017. nov. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!