Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyek erot magamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek erot magamon hogy szakitsak a baratommal?

Figyelt kérdés
Szeret engem de mindent iranyit mit vegyek fel sminkelhetem e magam. Az iskolaban nem szolhatok senkihez csak 2-3 lanyhoz mert a tobbire azt mondja hogy olcso no. Azt mondta hogy ha majd egyutt elunk akkor sokkal jobb lesz minden. Szerintem soha nem lesz jobb gyulolom hogy agressziv es megis amikor ki kene mondanom hogy szakitsunk akkor sir es mindent iger de most tegnap adtam neki egy utolso eselyt. Kerlek ne ellenseges valaszokat adjatok meg ne nezzetek hulyenek. Roviden mondtam el szerintem ezt minden szerelmes no megertene. Kívülről nezve enis hülyének mondanam magam megis kerlek hogy ne tegyétek
2017. nov. 14. 08:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Inkább fejlődjetek együtt. Miért hátráltatnád direkt saját fejlődésedet?

Privátban segítek.

2017. nov. 14. 11:53
 12/15 Bence_ ***** válasza:
Majd írd meg, hogy sikerült!
2017. nov. 14. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Megerősített hogy menekülj?Add fel mindened mert van egy hülyegyerek a közeledben?És ha máshol is lesz?Beutazod az egész világot bújdosva? :)
2017. nov. 15. 06:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Semmit nem adnej fel, par hétre elutaznek amig tovabblep, mert ugy erzem ha maradnek es osszetalalkoznek vele akkor meginognek a dontesemben.
2017. nov. 15. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor menekülj előle.Ha pár hét múlva találkozol vele akkor is inoghatsz. :)
2017. nov. 16. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!