Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha valaki napi szinten cseveg az exeivel?
Hát engem rohadtul zavarna, én se csevegek az exemmel. Miről lehetne beszélni?? Ha egyszer ex... Nem igazán működött a dolog akkor miről lehet dumálni.
Lehet ultimátumot adnék.
24l
Attól függ, milyen ex. Nyilván ha megismerkedés után rögtön kapcsolat kezdődött, az más mintha egy hosszú barátság alakult át kapcsolattá, és más ha megcsalva, ordibálva, tányércsapkodva váltak el, mintha elfogyott a szerelem, kialudt a láng de a kölcsönös tisztelet és barátság megmaradt.
Én nem tartom az exemmel a kapcsolatot, mert ugyan korrekten és békésen szakítottunk, nem voltunk a kapcsolat előtt barátok, és azért is nem működött mert más emberek voltunk túlságosan. Ettől még ha egy társaságba kerülünk, nem lesz kínos a helyzet, de nem fogok neki írni.
A páromnak van olyan exe akivel barátságból lett kapcsolat, majd kisebb-nagyobb zökkenőkkel visszakormányozták barátsággá. Én is ismerem a lányt, sőt, közeli barátnőm. Eszembe nem jutna hogy újra felmelegítik a dolgokat, de ettől még naponta beszélnek, aminek tulajdonképpen örülök.
Tehát a lényeg igazából hogy te tudod milyen exek, te tudod hogy zavar-e, és a pároddal tudod megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!