Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de mégis veszekszek a barátommal miért?
Figyelt kérdés
már 2 és fél éve járunk eggyütt, kb 1 éve megromlott a kapcsolatunk, beleértve a szexuális kapcsolatunkat is, régen napi 2-3 is volt most meg mikor van kedvem hozzá van olyan hogy egy hétig semmi aztán meg minden nap akár többszőr is. esténként sirva fekszek le, mert ugy érzem nem foglalkozik velem de mikor megkérdezi mi a bajom? én elutasítom, miért lehet ez? veszekszek vele semmi se tetszik amit csinál nem tudok hozzá szolni szépen, néha van olyan is hogy elzavarom haza de ö nem megy haza momdom neki hogy nekem az lene a jobb hogyha most nem lennél itt, de ö azt mondja nem megyek el mert szeretlek. én vagyok a hibás idegbeteg vagyok? gyogyszert kellene szednem vagy nem tudom, lelkileg ki vagyok de viszont nem tudok megnyilni, nem tudom elmondani senkinek, valaki van igy mint én?kérlek irjatok tanácsokat!!!2010. máj. 31. 16:24
11/11 A kérdező kommentje:
és ti mit csináltatok a barátotokkal? hogy szoltatok neki mit mondtatok mit tettetek?
eyépként télleg az a legjobb ha egy kis ideig nem találkozunk . tegnap is csak 5 percre találkoztunk ma is kb 15 re de most jól esett hozzábujni. télleg jobb ha nem vagyunk együtt mindig de viszont egyszer elfog valami és el megyek hozzá és 1 hétig nálla vagyok aztán ugyan olyan minden amilyen volt ez miért van???
2010. jún. 1. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!