Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem, de mégis veszekszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de mégis veszekszek a barátommal miért?

Figyelt kérdés
már 2 és fél éve járunk eggyütt, kb 1 éve megromlott a kapcsolatunk, beleértve a szexuális kapcsolatunkat is, régen napi 2-3 is volt most meg mikor van kedvem hozzá van olyan hogy egy hétig semmi aztán meg minden nap akár többszőr is. esténként sirva fekszek le, mert ugy érzem nem foglalkozik velem de mikor megkérdezi mi a bajom? én elutasítom, miért lehet ez? veszekszek vele semmi se tetszik amit csinál nem tudok hozzá szolni szépen, néha van olyan is hogy elzavarom haza de ö nem megy haza momdom neki hogy nekem az lene a jobb hogyha most nem lennél itt, de ö azt mondja nem megyek el mert szeretlek. én vagyok a hibás idegbeteg vagyok? gyogyszert kellene szednem vagy nem tudom, lelkileg ki vagyok de viszont nem tudok megnyilni, nem tudom elmondani senkinek, valaki van igy mint én?kérlek irjatok tanácsokat!!!
2010. máj. 31. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam ilyen lenni, ha már nem vagyok biztos az érzéseimben. Talán rátok férne egy kis pihenő... Pár nap, amíg nem találkoztok, csak magaddal foglalkozhatsz, és rájössz mit is akarsz tőle. Ha lehetőséged van, akkor utazz el pár napra valahova, vagy csak menj el egy közeli wellnes fürdőbe, pihenj, kapcsold ki az agyad, töltődj fel... Aztán gondolkodj el rajta, hogy valóban úgy szereted-e még a párodat, hogy megéri harcolni, vagy ez a kapcsolat kihűlt, csak a megszokás köt hozzá...
2010. máj. 31. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:

OK, leírtad a tüneteket, de valami kiváltotta benned azt hogy így viselkedsz. Mi változott meg benned? Tünetileg úgy tűnik hogy lelked mélyén nem őt szereted már, de lehet hogy valahol máshol van a probléma. Talán a munkahelyeden, vagy más kapcsolataidban, pl. barátaiddal.

Szóval a kérdés hogy mi történt kb 1 éve?

2010. máj. 31. 16:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat. most megprobálok itthon maradni ö meg otthon és nem találkozni de valami csak huzz oda hozzá. de néha meg olyan érzés hogy ne szeretem de mikor meg nem találkozunk majd meg halok hogy jólenne találkozni. nem tom megértesz e.
2010. máj. 31. 16:35
 4/11 A kérdező kommentje:
hát igen nem sok barátom van és rá probálok támaszkodni de nem tudok elmondani neki mondent miért van ez?
2010. máj. 31. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:

ismerös a szitu..

én joval késöbb jöttem rá mi a bajom..nem voltam már szerelmes..és megszokássá vált a dolog vele..

kiléptem a kapcsolatbol mert csak tovább romlott..és igy szingliként már másképp látom a világot és tiszták az érzéseim

22/L

2010. máj. 31. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló volt, csak én később rájöttem hogy mégis szeretem.
2010. máj. 31. 16:38
 7/11 A kérdező kommentje:
de ha szakitok vele nagyon hiányozna. és mikor mondom hogy szakitsunk eltelik egy kis idö és azt érzem hogy hülyeség lenne mert hiányozna és ilyenkor mi van? mondom én hogy kezdek bedilizni
2010. máj. 31. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:

vagy szünetelsz vele pár napig vagy elnyomod magadban mindezt és megy tovább az élet..

ennyi..

ettöl dilizel be..hogy döntésképtelen vagy,..

mérlegeld..

ha hiányzik valaki nem feltétlen vagy szerelmes..csak jo ha van..

2010. máj. 31. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Csináljatok minél több szabadidős programot, hogy elterelje a figyelmedet erről az egész hülyeségről, próbálj meg kikapcsolni, szórakozni.
2010. máj. 31. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Valószínű a kapcsolatotok kicsit áthajlott megszokássá, jó hogy van neked, de annyira mégsem. Nem bírnál nélküle létezni, de vele se. Ez egy szar helyzet, de sajnos valamerre lépned kell, így nem maradhat. Ez a lépés lehet egy szünet, hogy tisztázd az érzéseidet, avagy megpróbáljátok kicsit feldobni a kapcsolatotok, ezáltal egy lökést adni neki. Közös programok, mókázások, stb... Mindenképpen beszélj vele erről a problémáról, mert ha csak azt látja, hogy egyfolytában ingerült vagy vele, abból hamar elege lehet. Ha elmondod neki mi a helyzet, akkor azért talán kicsit megértőbb lesz, nem hiszem hogy túl jól esik neki! Első voltam
2010. máj. 31. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!