Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez? Nálatok hogy van?
Sose visz étterembe,cukrászdába stb. Ha mondom megyünk,de vagy én fizetem mindkettőkét vagy mindenki fizeti a saját részét. 1 éve a párom
25/N
Nekem nem lenne ilyen 1 éve a párom, nem azért mert én nem hívnám meg, vagy ha látnám, hogy tényleg én keresek jobban, mert még tanul én pedig dolgozom, de itt valószínű nem ez a helyzet.
Próbáltad neki elmagyarázni, hogy nem így működik? És azért egy cukrászda nem egy nagy tétel, inkább a szándék a fonots.
Ha TE mondod, TE fizeted a részedet, ennyi :)
Mellesleg miért kéne vinnie? TE mit teszel a kapcsolatba?
Nálunk úgy van, hogy nagyon ritkán járunk direkt helyre (pl. kajálda), de akkor aki kitalálta, az meghívja a másikat is.
Szép is lenne, "Élet, szeretnék enni egy fagyit, de fizesd te". Ez akkora gáz, szerintem. Vagy "hívjál már meg a kv-ra".
Nem, ha cukrászdába akarok menni, akkor megölelem és "azonnal diófagyit ennék, ugye elkísérsz? Közben találd ki , mit szeretnél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!