Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha barátnőm egy senkinek tart?

Figyelt kérdés

Ha veszekszünk, és felhívom a figyelmét arra, hogy túl sokat vállalt (eddig 2 évet csúszott az egyetemen, de ahelyett, hogy arra koncentrálna mindenféle extra dolgokkal tölti ki az idejét), akkor előhozakodik azzal, hogy én nem értem el semmit, nincs affinitásom semmihez, 23 éves létemre egy senki vagyok. Aztán persze mikor lenyugszunk, akkor jön, hogy jajj, de nagyon sajnálja stb.

Egyáltalán nem érzem, hogy szeretne, kivéve néha, amikor megcsillan valami, de amikor szóvá teszem ezt, akkor csak annyit vág rá, hogy ő ennyire tudja kimutatni a szeretetét, ha nem elég, keressek valaki mást.

23/F 20/N

2017. nov. 12. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Légy valaki.
2017. nov. 12. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Keress mást ,jobban jársz. N
2017. nov. 12. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
dobni kell. nem támogató kapcsolatot felejtősre kell venni
2017. nov. 12. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Meg kell tanítni, h így nem viselkedhet veled!

Ha nem vagy neki jó akkor majd másnak jó leszel, aki jobban fog szeretni. Amig ilyen hisztis pcsa addig ne találkozz vele! Utána kérdezd meg mit várna el tőled.Miben változz.

2017. nov. 12. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szakíts. Asap.

Ide nem érzelmek gyakorlása kell. Tanuljon.. életet.

2017. nov. 12. 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem elég, keressek valaki mást. "

Tessék, a nőd is tudja, mit kéne tenned, de te akkora senki vagy, hogy nem teszed meg.

2017. nov. 13. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én még távolabbi ismerőstől sem tudok ilyesmit elviselni, nem hogy attól, akivel elvileg a legközelebb állunk egymáshoz. Ez a fajta bánásmód nagyon az ember bőre alá tud bújni, megmérgezi az önbecslésed, és lassan akkor is egy rakás sz@rnak fogod érezni magad, amikor amúgy nem si szól be a barátnőd, ami megfojtja a benned lévő lehetőségeket. Tényleg szakítsatok szerintem, mert egyedül jobb, mint valaki olyannal, akivel nem illetek össze.
2017. nov. 13. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Te is egy senkinek tarthatod magad, ha ezek után még mindig a barátnőd ez a p***a.
2017. nov. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!