Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolai végzettségbeli különbség milyen problémákat tud okozni a későbbiekben?
Barátom általános iskolát fejezett be, én pedig főiskolát fogok, de dédelgetem a továbbképzés lehetőségét is. Nagyon jól megvagyunk, értelmes, jó felfogású ember. Eddig csak ennek azt a hátrányát éreztem, hogy mások beszóltak nekem ez miatt.(nem hozzádvaló, mi lesz, ha te többet keresel, mint ő?)Engem az sem zavarna, hisz ketten lennénk egy egész, és nem rónám fel neki, hogy ő a férfi, miért nem ő keres többet. De más esetekben ebből fakadóan milyen problémák merülhetnek fel?
Kérem irják le tapasztalataikat.
Szerintem sem torvenyszeru h gond lenne de sajnos az esetek tobbsegeben egy feszulsteget okoz valamelyik felben. en csak a sajat tapasztalatomat tudom leirni. En is fosikolat es masoddiploman egyetemet vegeztem, kulfoldre telepultem ki az iskolai vegzettsegem altal, igy az angol nyelvet anyanyelvi szinten beszelem. Kulfoldon a vad idegenben igen szep karriert futottam be. Nekem is voltak parkapcsolataim ahol a paromnak kevesebb vegzettsege volt. Engem igazan nem erdekelt mert en is azt az elvet vallottam h maga a belso a fontos. az sem zavart h en hozom haza a tobbet (nemely esetben joval tobbet). Az elso parkapcsolatomnal a kulhonban amikor meg semmim sem volt, hisz elorol kellett kezdeni mindent tenyleg jol megvoltunk. Viszont amikor elkezdtem felfele lepegetni a karrieremben egyre tobbszor vitaztunk. Bar sosem mondta, de belulrol frusztralta h en vagyok a betelepulo es tobbre vittem mint aki itt szuletett. a dolog addig fajult h munkahelyi rendezvenyekre sem akart elkiserni barati tarsasagaimra sem volt kivancsi, ill engem is szeretett volna bekorlatozni h en se menjek. az en szakmamban es poziciomban a networking az nagyon fontos. ezekbol allando vitak kerekedtek es igy vegulis majdnem 3.5 ev utan szakitas lett pedig almaim szerelmenek indult a dolog. Akkor ezt a kudarcot ugy tudtam be biztos o nem volt a megfelelo es tovabbra sem erdekelt h kinek mi a vegzettsege vagy epp mennyit keres. Kesobb lett egy masik parkapcsolatom es ott ugyanez a frusztracio elofordult. Hiaba volt buszke ram es mondogatta, de belulrol frusztralta h o a ferfi es ugy erezte h nem tud ferfi lenni mellettem. valahogy vita alkalmaval ez elo is jott. tehat ez is szakitassal vegzodott. MAjd randizgattam pasikkal, de szinten elojott h az illeto nem erezte ugy h en fel tudnek e ra nezni ugy mint egy ferfira. volt olyan is koztuk akivel randiztam es par randi alkalom utan nem volt mirol beszelgetni, mert az o vilagnezete beszukult egy vagy ket dologra, mig en sokkal tagabban latom a vilagot. aztan ahogy jobban felleptem karrierem csucsara es eleg sok ceges vacsin veszek reszt rajottem h azok az exek nem igazan allottak volna meg a helyuket egy olyan kornyezetben ahol vezerigazgatok, osztalyvezetok, igazgatok vesznek reszt a partnerukkel es akkor az aki az en oldalamon kepvisel valahogy meg sem illik bele ebbe a korbe. nem miattam. O sajat maga miatt erezte volna magat kellemetlen helyzetben.
IGazandibol neked kene leulni vele errol beszelni h ot zavarja e es o hogyan is erez errol a dologrol legbelul. Neked csak szerelmedet kell megerositeni feleje h teged nem zavar ez a dolog de igazan ezt a csatat neki a paordnak kell megvivnia sajat magaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!