Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolai végzettségbeli különbség milyen problémákat tud okozni a későbbiekben?
Barátom általános iskolát fejezett be, én pedig főiskolát fogok, de dédelgetem a továbbképzés lehetőségét is. Nagyon jól megvagyunk, értelmes, jó felfogású ember. Eddig csak ennek azt a hátrányát éreztem, hogy mások beszóltak nekem ez miatt.(nem hozzádvaló, mi lesz, ha te többet keresel, mint ő?)Engem az sem zavarna, hisz ketten lennénk egy egész, és nem rónám fel neki, hogy ő a férfi, miért nem ő keres többet. De más esetekben ebből fakadóan milyen problémák merülhetnek fel?
Kérem irják le tapasztalataikat.
Utolsó hozzászóló: mert úgy tudtam, hogy nem lehetsées továbbképzés ebben az esetben, max. v.milyen 3-6 hónapos tanfolyamok, de az meg annyit is ér.
Mi van pontosan Zentán? nem tudnál róla többet irni?
vagy valamilyen cimet megadni?
Bár nem tudom, nem biztos, hogy ideje és anyagi fedezete lenne rá. Szabadkán élünk, de minketten máshonnan kerültünk ide.
Leírom, hogy nálunk milyen problémák voltak. Hogy megcáfoljam azokat, akik azt írták, hogy nem okoz problémát. Orvos vagyok, két nyelvet beszélek, harmadikat most tanulom. (Nem vágok fel a végzettségemre, a doktori titulusomat soha nem használom, csak ha hivatalos okból kell) Az egykori vőlegényem szakmunkás volt. Okos fiú volt, jó szakmája, de nem tudtam vele elmenni igazából sehova, mert a színház pl nem érdekelte, nem beszélt nyelveket,- sokat jártunk olyan társaságba, ahol nem magyarul beszéltünk - stb. Volt közös érdeklődési körünk, de szerettem volna abba is belevonni, amit csak én szeretek. Egy idő után elkezdte frusztrálni, hogy úgymond műveltebb vagyok, nem örült a szakmai sikereimnek, nem engedte hogy elválljak egy külföldi tanulmányutat ( ekkor hagytam el), a végén pedig már szinte szándékosan keresztbetett nekem, a publikásában, fordításban, miegymás.
Szóval igenis tud gondot a műveltségbeli különbség, bár természetesen nem törvényszerű. Remélem neked több szerencséd lesz.
Amúgy a mostani párom is szakmunkás volt, de leérettségizett (erre nem én vettem rá, nem is tudtam róla, hogy beiratkozott a középiskolába) azóta egyetemre jár, mérnöknek tanul ( erről sem tudtam, csak miután felvették.)
Bocsi,nem voltam gép közelben. Reklám csatornán olvastam erről a képzésről, de pontosabb infót nem tudok róla. Majd estére figyelem,és feljegyzem a tel.számot, és akkor birsz pontos infót szerezni. Holnap reggel megírom neked,ha gondolod...
Üdv!
Szia!
Nekem volt egy párom, aki alacsonyabb volt mint én. Nő létemre valahol belül szégyelltem, de nem érdekelt mert szerettem. Mégis mindig az arcokat figyelltem az utcán, hogy hogyan reagálnak...
Tehát felmerült bennem a kérdés
ÉS ha már TE is felteszed magadban a kérdést, tudod, hogy valami nem stimmel, ami a későbbiekben nem vezet jóra. és sok gondot fog okozni. főleg ha már gyerekek is lesznek...
remélem segítettem a válaszommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!