Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mi oka van, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi oka van, ha nem kívánjátok a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

2 éves kapcsolat, az első évben rendszeresek voltak az együttlétek, volt, hogy többször is együtt voltunk egymás után.

Ő 29 éves férfi, én 26 éves nő, együtt élünk. Az elmúlt hónapokban átlagosan másfél-2 hetente vagyunk együtt. Én szoktam próbálkozni, olyankor finoman leráz, fáradt, meleg van, nem érzi jól magát, stb.

Többször beszéltem már erről, hogy nekem gyakoribb együttlétekre lenne igényem, olyankor megígéri, hogy többször lesz.

Én mások által is csinosnak mondott lány vagyok, rendszeresen edzek, figyelek az alakomra, ápolt vagyok, stb. Ha kérdezem, hogy mi a gond, miért nem kíván, akkor csak terel, hogy nem igaz, hogy nem kíván, stb.

Én soha, egyetlen egyszer sem utasítottam el, mikor ő közeledett.

Azt kizártnak tartom, hogy lenne valakije, ő is, én is elmondjuk egymásnak, mikor hol járunk, hétvégén szinte mindig közös programunk van, munka után pedig, leszámítva a bevásárlást, otthon vagyunk. Ismerem a haverjait is, és mikor velük találkozik, az is biztos, hogy nem csak "alibi".

Köszönöm a válaszokat.

2017. nov. 10. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

Hogy is kéne elmagyarázni a férfiízlést úgy, hogy a nők is megértsék...

Például én szeretem a rántotthúst, az egyik kedvenc ételem. Mégis, ha két évig egyfolytában csak rántotthúst tudnék enni, akkor egy idő után ráunnék, és csak akkor fogyasztanám, ha valóban éhes vagyok.

Nem azért enném, mert akkora boldogságot okoz az íze és a fogyasztása, hanem mert éhes vagyok. És valószínűleg a többszázadik rántotthúsom elfogyasztása után rágás közben más ételekről fantáziálnék, mert kívánnám a változatosságot - hiába friss, ropogós az a rántotthús.

2017. nov. 10. 10:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Értem, akkor azzal magyarázzátok is itt többen, hogy a férfiak alapvetően nem monogám típusok, és 2 év után már ráunnak a nőre...
2017. nov. 10. 11:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egyértelműen ez az oka, hiszen a nők is vágynak a változatos kielégítő szexre.
2017. nov. 10. 11:37
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
Igen, sok férfi ilyen, lásd néhány válaszolótól. Mindig friss lyuk kell nekik, az érzelmeket hìrből sem ismerik.
2017. nov. 10. 11:46
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Az ösztönök működése a szexualitás szempontjából:

- Férfi: minél többfelé szórni a magokat, minél több nőt megtermékenyíteni, minél több utódot a világra hagyni.

- Nő: egyetlen férfi kell (mivel egyszerre egytől lehet csak terhes), de az legyen az elérhető legjobb.

Ily módon, a nők mindaddig kívánni fogják a partnerüket, amíg ő az elérhető legjobb férfi. De ha olyan lehetséges partner vetődik az életébe, aki mind külsőre, genetikailag, mind státuszban, társadalmilag magasabb értéket képvisel, mint az eddigi, akkor már azt fogja kívánni, és nem a jelenlegi partnerét.

Ezzel szemben a férfi ösztönei úgy értelmezik a dolgokat, hogy már beteljesítette az adott nőn a reprodukciós feladatát, ideje egy másiknak is átadni a DNS-ét, hogy rajta keresztül továbbörökítse a génkészletét.

Hangsúlyozom: Ezek ÖSZTÖNÖK. Az erre épülő társadalmi norma nyilvánulóan szintén számít az emberek viselkedésében. De a szexuális vágy terén az ösztönök a mérvadók.

Sem a férfi sem a nő ösztönei nem jobbak a másikénál, csak MÁSOK. Az ösztönei miatt a férfiak nem lesznek szemetek, a nők nem lesznek cafkák.

A kérdezőnek: ha fel akarod dobni a szexuális életeteket, változtass magadon külsőre. Fesd át a hajadat, szoláriumoztass pár árnyalattal sötétebb bőrszínt, tegyél fel másfajta sminket stb. Ezáltal a párod férfiösztönei a látszat alapján úgy fognak megítélni, hogy íme egy "másik" nőstény, és ez újra be fogja indítani az irántad való vágyát.

2017. nov. 10. 12:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű, hogy két év után ráunnak a másikra. A grillcsirkés válaszon nevettem. :D De szerintem egy jó szex nem lesz olyan soha, mint egy csirke XD A kaját én is megunom, de a partneremet nem, ha szeretem.

Nyilván nálunk sincs annyi, mint az első 2 hónap után, főleg mert az időnk nem is engedi (csak hétvégén tudunk találkozni úgy, hogy meg lehessen valósítani). Nem igazán tudom így megfogalmazni, hogy mit kellene tenned, de talán pont az lenne a legjobb, ha azt az időt nem csak együtt töltenétek, hanem elmászkálnál kicsit más külön programokra, a megszokottnál kicsit jobban adj magadra, stb. Érezze úgy, hogy újra meg kell hódítania minden nap és nem vagy automatikusan az övé.

Pont ez a hétköznapi szürkeség lehet a probléma.

Mondjuk elgondolkoznék ezen kicsit, hogy tényleg szeretett-e valaha is.

2017. nov. 10. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Én 7 éve ugyanazt az ételt eszem, mégsem untam rá.

Emberek, ilyen hülye hasonlatot....

Hogy lehet az étkezést összehasonlítani a párkapcsolattal, szeretkezéssel?

2017. nov. 10. 13:44
 18/20 anonim ***** válasza:

1. Nem elég jó vele a szex.

2. Nem elég jó vele a szex.

3. Nem elég jó vele a szex.

4. S.K. kevésbé macerás (Nem elég jó vele a szex)

5. Szellemi/fizikai leterheltség

6. Stressz: gond, baj és probléma hegyek

7. Egészségügyi problémák

8. Egyéb

Hát úgy hirtelen ennyi.

2017. nov. 10. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Az álszent hülye aki azt állítja hogy soha nem kívánt meg más nőt a sajátjának kívül.Vagy impotens.
2017. nov. 12. 10:28
 20/20 anonim ***** válasza:
2 év után elmúlik a szerelem,nyilván olyankor már nem kívánja az ember annyira a másikat,de ez nálunk nőknél is így van.Aki szerint a nők csak egy férfit kívánnak egy életen át,az nagyon el van tájolódva :D :D A legjobb pasi is unalmassá válik egy idő után,nem túl izgalmas ugyanazzal a férfival lefeküdni ötezredszerre is.
2017. dec. 27. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!