Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem soha nem lehet párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem soha nem lehet párkapcsolatom, csak mert az edzőm férfi?

Figyelt kérdés

7 éves korom óta úszni járok. Most már külföldre megyek versenyekre és az edzéseim is gyakran máshol vannak. Apa volt az edzőm 14 éves koromig. Utána egy másik férfi lett az edzőm aki 2 évig volt velem. 16 éves korom óta pedig az edz akinél jelenleg is vagyok. 5 éve járok hozzá. Edzések napi szinten vannak, havi 3 nap pihenőm van,de az mindig máskor.Nekem nem az úszàs az életem. Van időm másra is. Nem a sportból szeretnék megélni,de amíg tudom addíg szeretném csinálni. Három férfi is ott hagyott,mert féltékenyek voltak az edzőimre, szerintük kevés időt voltam velük stb. Nem értették meg,hogy az optimális közelség megteremtéséhez fontos, hogy emberileg is megismerjék egymást a felek, az edző és a játékos és lehetőség szerint a sportkörnyezeten kívüli közös programokra mentünk. Itt fény derült olyan magánéleti problémákra is, melyek befolyással voltak az edzésmunkára. A mostani edzőmmel már kialakult a megfelelő mértékű közelség, benne bízom a legjobban és az apámban ők segítenek legtöbbet a felkészülésben. Most van egy párkapcsolatom ami még nagyon nem áll stabil lábakon. Jelenleg dolgozom és csak az edzésekre járok. Versenyek idén már nem lesznek.Így ugyan annyi időt tudok lenni a párommal mint szerintem a legtöbb ember. Csak pár hónapja vagyunk együtt,de mindig rólam van szó. Hogy én milyen kapcsolatban vagyok az edzőmmel, szinte már baráti. A mostani párom találkozott az edzőmmel nem is egyszer. A barátom akart eljönni megnézni,hogy milyen egy edzés. Amikor a kocsiban voltunk már teljesen elvette a kedvem,mert dőlt belőle a rosszindulat. Az zavarta, hogy napi szinte találkozok az edzőmmel,milyen kár,hogy férfi,nem érti miért ilyen közvetlen és miért szoktunk néha edzéseken kívűl máshol találkozni. Mivel korábban leírtam,hogy miért és miről van szó,ezért most nem ismételném magam. Minden edzőmmel ugyan ez volt. Kiskoromban is elmentünk az edzőmmel kajálni, vagy hétvégén közösen mentünk futni,csináltuk a gyakorlatokat,később megbeszéltük,hogy a következő edzésen mi lesz és stb. Nem tehetek róla,hogy minden edzőm férfi volt eddig. Szerintem ebből a kapcsolatból is szakítás lesz,mert folyton úgy érzem hogy csak ellenőrizgetni jött az edzésekre,később meg bombázott a kérdéseivel.

Szerintetek soha nem lehet párkapcsolatom így?

Mellesleg mindig csináltam a "barátaimm" programokat. Volt,hogy készültem meglepetéssel,ugyan annyi törődést és figyelmet kapott tőlem a másik amennyit ő adott nekem.

2017. nov. 9. 11:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

13 ev sok, es apjakent tekint ra.

A baratod nem normalis. H ferfikollegaid lesznek, akkor is eljatsza majd ezt?

2017. nov. 9. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!