Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rettegek attól, hogy a barátom megüthet engem bármikor?
Nagyon félek a barátomtól,de csak időközönként,nem àllandóan. Nem bántott,nem vert meg,nem kiabált velem még soha. Kedves,figyelmes és gondoskodó már régóta együtt vagyunk. De őszíntén szólva nem tudom pontosan mióta 1 év 2-3 hónapja. (Nekem ez sok) Szóval nem kis ideje vagyok vele és még mindig félek tőle olykor. Attól tartok,hogy ha megharagszik rám nagyon,akkor majd megfog ütni vagy elveszíti a fejét,félek,hogy olyan dolgokat vágna a fejemhez amivel nagyon megbánt és mély nyomot hagy bennem. Néha szoktunk vitatkozni,de kicsi dolgokon. Sajnos olyankor is már félek és van,hogy csak azért engedek valamiben,mert nem szeretném ha a barátom haragudna,tüske maradna benne,megbántódjon,nem akarok vele veszekedni. Velem nem,de mással láttam,hogy hogyan tud beszélni. Volt olyan,hogy mással szemben fel emelte a hangját,nem nagyon,de velem ilyet nem tett és féltem volna ha igen. Láttam már,hogy milyen amikor mérges valamiért milyen amikor valakivel konfliktusa van. Nem agresszív,szerintem mindenki kb olyan mint ő ha felbosszantják. Amíg nem rólam van szó nem érdekel,elmegyek ez mellett,de pontosan attól félek,hogy egyszer velem is így fog bánni és mivan ha megüt? Nagyon rettegek ettől,tőle. Egyetlen egy nagy veszekedésem volt vele és akkor láttam rajta,hogy nagyon mérges. Normális hangon beszélt velem,de kidagadtak az erek a nyakán,meg a haját markolta és rázta a fejét. Indulatosnak láttam. Már mást is láttam így,de csak a páromtól félek. Miért van ez? Nekem nincsen gyerekkori traumám. Jártam ez miatt pszichológushoz,de nem segített semmit sem. Csak pénz kidobás volt. Hol keresendő bennem a hiba?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!