Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a barátom 4 év után is küzdjön értem?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt párommal, ő 27 éves én 22. Sok időt töltöttünk távol egymástó, mert más városban dolgozunk, és én mindih ugyanúgy éreztem iránta, küzdöttem azért, hogy ez a kapcsolat fentmaradjon. Azonban a kapcsolatunk legelején hatalmas lángon égett még ő is de aztán volt egy hosszú időszak (7 hónap) amikor nem találkoztunk, és utána hidegnek éreztem ahogy viszonyult hozzám. Azóta javultak a dolgok, sokat beszéltünk róla de már nem érzem, hogy úgy nagyon szeretne, csak jobb vagyok mint a semmi. Sajnos teljesen belekényelmesedett a kapcsolatba mindig csak én ugrálom körbe ami tudom az én hibám. Sokszor tiszteletlenül viselkedik, akkor beszélünk ha ő ráér vagy neki kedve van, és az a baj, hogy túlságosan biztonságban érzi magát mellettem. Sikerült felismernem a bajt, de azt nem, hogy mit kéne tennem, hogy a ebből a biztonságos helyzetből kilökjem és ne érezze én örökre leragadok mellette, mert találok én mást ha arról van szó csak az a baj nagyon szeretem. Ha találkozunk is kb mindig nála vagyunk azaz a szüleiknél amikor nagyon kedves, meg törődő, de ez szintén zavar, hogy még mindig nincs privát szféránk. Ja és dolgozik de alacsony havibérért. Valakinek hasonló tapasztalati? Előre is köszönöm! 21/L2017. nov. 7. 13:20
1/16 anonim válasza:
Keveset keres? Nincs önálló egszisztenciája? Találsz mást? Itt a probléma nem csak róla szól hanem rólad is.
Ha én szeretek valakit nem érdekel hogy mennyit keres, hol lakik. Akkor eszembe nem jutna hogy mást keressek, akinek önálló lakása van, sokat keres és körbeugrál.
Le kell üllni vele és megbeszélni a problémákat hogyan tovább.
2/16 anonim válasza:
Leszidod a munkáját... Te mennyit keresel?
3/16 anonim válasza:
Tiszteletlenkedj vele te is.Ha nem kapcsol akkor kár erőltenti a dolgot.
4/16 anonim válasza:
Távolodj el tőle, menj el bulizni a saját barátaiddal, ne számolj be neki minden egyes lépésedről, éld a saját életed. Ha észbe kap, jó jel, ha nem akkor úgyis vége lett volna előbb utóbb.
5/16 anonim válasza:
Nem tesz boldoggá hogy őt boldoggá teheted?
Ha nem, akkor nincs értelme vele maradnod.
7/16 anonim válasza:
Ahogy a korábbi válaszoló írta: éld az életed és próbálj távolabb kerülni. Ha tényleg szeret és számít ez neki akkor észreveszi és tesz ellene,ha nem akkor ez nem lesz soha olyan amilyennek szeretted volna.
8/16 A kérdező kommentje:
nekem nem vágyam az, hogy eltartsanak vagy "körbeugráljanak" szimplán az alapvető figyelmességek..és hogy ne csak akkor találkozzunk ha én keresem és átmegyek hozzá
2017. nov. 7. 14:37
9/16 anonim válasza:
Tök jól látod a dolgot, nem jelentesz neki túl sokat, és semmi ambíciója nincs, hogy boldoggá tegyen...
"csak az a baj nagyon szeretem." - ő ezt tudja és ki is használja. Abban a 7 hónapban lett volna jobb szakítani, de most se késő.
10/16 anonim válasza:
Azt sem tudod, hogy hány éves vagy. Az elején azt írtad 22 a végén még már azt, hogy 21. Szerintem veled van a baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!