Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton azt mondja, hogy meghíztam. Mit tegyek?
22 éves nő vagyok. 168 centi 58 kiló.
Régen 168 centi 48 kiló voltam(csontsovány a stressztől). Elkezdtem minden nap évekig edzeni, és szépen megizmosodtam. Lett fenekem, van mellem, a hasam lapos, vékony a derekam és izmosak a combjaim. Magamnak így tetszem. A mostani párom is így ismert meg.
Ő egy nagyon jó pasi, izmos, jó alkata van, viszont mióta együtt vagyunk, felszedett pár kilót(nem duci, de látszik rajta, a családja folyton megemlíti és a barátai is). A lényeg, hogy mióta meghízott, folyton ENGEM PISZKÁL, hogy híztam. 0-24-be. Kiment külföldre 3 hétre, és mikor visszajött, az volt az első szava, hogy te híztál szivem? A mérleg nem mutat többet, és én se látom magamon. A családom szerint vékony vagyok.
Nem eszek sokat. Mégis folyton ezzel piszkál. Tényleg nagyon idegesít. Mit tehetnék? Totál lerombolja az önbizalmamat.
Dobd ki. Komolyan, nincs szükséged rá, hogy anorexiás legyél az idióta pasid miatt.
Tök jó súlyban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!