Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet az oka, hogy valamit hiányolok a párkapcsolatomból? Többet kéne "csinálnunk valamit"? Programokat kitalálni?
Kicsit úgy érzem, mintha nem lenne "teljes" a kapcsolat.
Közel 1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, hatalmas szerelem ez már az elejétől fogva, viszont azt veszem észre magamon, hogy már nem vagyok olyan lelkes, mint az elején.
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ti a párotokkal rendszeresen szerveztek programokat?
Mert mi sehová sem járunk, max 1-2X voltunk sétálni, többször bevásárolgatni együtt. :D Imádunk otthon lustulni, beszélgetni, tévézni, főzni, feküdni, üldögélni, együtt tanulni. Egész álló nap elvagyunk bent a szobában. Az ötlött a fejembe, hogy talán ez az oka, hogy nem olyan érdekes, izgalmas a kapcsolatunk.
19/L
az exemet is zavarta ez az dolog, de nem nagyon tett azért, hogy legyen változás (a problémák nagy részét el sem mondta nekem), amikor megkérdeztem a szakítás után, hogy milyen hibáim voltak, akkor felsoroltak között volt az is, hogy nem mentünk sehova
későbbi kapcsolatomban ezen változtattam, itt az ex, már nem problémázott ezen
24F
És jó esett kimozdulgatni több alkalommal is? Mikor például otthon is lehettetek volna, kényelemben popcornt éve a film közben?
A többi kapcsolatodban milyen helyekre mentetek szívesen? :)
2 kapcsolatom volt
moziztunk, sétáltunk, 2.-al miután vége lett több helyre beülök ismerősökkel, de még mindig otthonülős típus vagyok :)
Mi is otthonülős típusok vagyunk. Legalábbis én azóta, hogy vele összejöttem. :D Előtte folyton jártunk barátnőkkel bulizni, nagyon sokat sportoltam, de belekényelmesedtünk a kapcsolatba, ebből próbálnék kikecmeregni, de nagyon nehéz. Egyetemre járunk, sokszor úgy érzem hogy ha elmennénk valahová akkor az esetleg a tanulás rovására menne. Vagy ha elkezdek futni azt otthon csinálnám, barátomnál már sosem esik jó, ha meg a kolin vagyok szintén nem megyek ki futni-- Nekem meg pont a rendszerességre volna szükségem.
A válaszaitok is ráerősítenek arra, ami már nekem is megfogalmazódott a fejemben, hogy változásra lenne szükség, kimozdulni és újra sportolni. Köszi a válaszokat, szívesen fogadnék még párat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!