Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a probléma? Hogy tudnám visszakapni azt a fiút akit megismertem?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk a barátommal 4 hónapja.Észrevettem,hogy megváltozott természetileg,nem az a fiú akit megismertem.A haverjai is mondták,hogy elszállt magától mióta velem van:S2010. máj. 30. 23:53
1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy csak jó csábító.Szépen alkalmazkodott míg megkapott,aztán előjött az igazi énje.
2/5 anonim válasza:
Tény és való, idő kell míg megismersz valakit.
Azt akinek megengeded, hogy veled legyen meg kell ismerned és amíg nem ismered addig nem szabad szeretned mert nem éri meg, jegyezd meg!
Szóval egy kapcsolat elején az ismerkedés elején a legtöbb esetben a csaj is és a pasi is máshogy viselkedik, kedvesebb , odafigyelőbb, aranyosabb, , amíg nem lesz biztos a dolgában.
Vannak olyanok is akik megtartják ezt a jó szokásukat de van akik csak addig művelik ezt míg, nem érzik magukat nyeregben.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én mégis abban reménykedem,hogy ez átmeneti dolog nála.
2010. máj. 31. 11:07
4/5 anonim válasza:
2. vok. Azt kívánom legyen szerencséd, és a remény hal meg utoljára, tudod....
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)aranyos vagy:)
2010. máj. 31. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!