Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gond lehet belőle, ha elnyomó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond lehet belőle, ha elnyomó kapcsolatban érzem jól magam nőként?

Figyelt kérdés

Szeretem, ha nem vagyok egyenrangú a férfival a kapcsolatban, ha megmondja mit tehetek és mit nem, ha olyan a helyzet, fizikailag is megfegyelmez. A kapcsolaton kívül másokkal viszont egyenlőként érzem jól magam.

22/n

2017. nov. 5. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor lehet gond, ha kifogsz egy rejtett agresszív egyént, akinek az a célja, hogy sakkban tartsa direkt a másikat. Ezt nehéz kiszűrni a szerelem rózsaszín ködében, de idővel úgyis kiderül.
2017. nov. 5. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Amennyiben a pasi szeret téged szerintem ez működhet. Én is izgulok az ilyesmire férfiként és ahogy eddig megtapasztaltam sok nő is. Szóval ha nem egy nőverő alkesz lelki terrorista hanem úgy irányít, hogy közben szeret akkor nem sérülhetsz igazából. Gondolom az ágyban is ezt szereted :)
2017. nov. 5. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

A szomszédomban lakott egy ilyen nő. Amikor meghalt a férje, szarban volt, mert hirtelen nem volt apukája.

Nyilván nem törvényszerű, hogy te is elözvegyülsz ötvenévesen, még érezheted jól magad. De lesznek hétköznapibb hátrányai, ha életképtelen gyerek maradsz. Az más kérdés, hogy amit képviselsz, az nettó igénytelenség.

2017. nov. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!