Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek sose legyen társa?
Teljesen el vagyok keseredve és egyre többet aggódom rajta.
20 éves múltam és még nem volt semmilyen kapcsolatom.
Normális lánynak tartom és csunyanak sem mondanám magam. Viszont eléggé zárkózott vagyok (nem prud) és nehezen nyílok meg.
Úgy érzem, hogy én sosem fogok kellenek senkinek. Nem tudom mi lehet a hiba azon kívül hogy zárkózott vagyok.
Én valami normális fiút szeretnék aki komolyan is gondolja, nem csak holmi szexpajtit keres.
Mit kellene tennem? Ha jönnie kell majd úgyis jön? Teljesen el vagyok keseredve :(
Létezik.
Nézd, ha valaki teljes erejéből "rejtőzködik", azt az emberek tiszteletben tartják. Ergo amíg zárkózol, addig az sem fog kezdeményezni nálad, akinek egyébként bejönnél - pontosan azért, mert ő egy "normális" és tartja magát a te látszólagos vágyadhoz (ami ebben az esetben a zárkózottság=egyedüllét).
Érted már a csapdádat?
Nno.
Ennek az a megoldása, hogy aki nem tetszik, arra nem nézel. De aki tetszik, arra bizony IGEN.
Nem nehéz: csak önmagadat kell adnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!