Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valakinek sose legyen társa?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve és egyre többet aggódom rajta.

20 éves múltam és még nem volt semmilyen kapcsolatom.

Normális lánynak tartom és csunyanak sem mondanám magam. Viszont eléggé zárkózott vagyok (nem prud) és nehezen nyílok meg.

Úgy érzem, hogy én sosem fogok kellenek senkinek. Nem tudom mi lehet a hiba azon kívül hogy zárkózott vagyok.

Én valami normális fiút szeretnék aki komolyan is gondolja, nem csak holmi szexpajtit keres.

Mit kellene tennem? Ha jönnie kell majd úgyis jön? Teljesen el vagyok keseredve :(

2017. nov. 4. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, de én is ebben a helyzetben vagyok, és már egy ideje nem erőlködök a társkereséssel. Majd ha lesz valami, akkor lesz, ha pedig nem, akkor nem lesz senkim. Én már nem vagyok annyira zárkózott, mint régen, viszont csak megfelelő embereknek nyílok meg. A probléma a gondolkodásommal van szerintem. Túlságosan eltér attól, amit a nők vonzónak tartanak. De megváltozni nem fogok. Aki nem képes így szeretni, az ne szeressen.
2017. nov. 4. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne változz meg csak azért hogy legyen valakid. Ha felvennél valami nagydumás stílust, lehet hogy nem azt kapnád amit igazán akarsz. Inkább 1 legyen normális, mint 100 futó, de gondolom ezt te is tudod. Egyszer úgyis észrevesz valaki akinek csak te kellesz.
2017. nov. 4. 23:20
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
De az is qrva Isten, ha elhívnálak randizni, beijednél és tolnád a neten nem ismerkedek dumát. :D
2017. nov. 5. 01:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Létezik.

Nézd, ha valaki teljes erejéből "rejtőzködik", azt az emberek tiszteletben tartják. Ergo amíg zárkózol, addig az sem fog kezdeményezni nálad, akinek egyébként bejönnél - pontosan azért, mert ő egy "normális" és tartja magát a te látszólagos vágyadhoz (ami ebben az esetben a zárkózottság=egyedüllét).

Érted már a csapdádat?

Nno.

Ennek az a megoldása, hogy aki nem tetszik, arra nem nézel. De aki tetszik, arra bizony IGEN.

Nem nehéz: csak önmagadat kell adnod.

2017. nov. 5. 09:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, létezik. De 20 évesen ezt még nem tudod előre. Nekem 25 évesen volt az első, pedig nem vagyok csúnya, a mai napig akad udvarlóm és 40 vagyok.
2017. nov. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!