Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom közel 30 évesen még mindig bulizni jár?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt és nem szeretem, ha nélkülem a facér barátjával megy el diszkóba. El szokott akkor velem is menni, de érezhetően visszafogja magát.
Viszont volt már ebből gond, ha nélkülem ment el és már nem tudok annyira benne megbízni. Mit tegyek?
28/L
2017. nov. 2. 18:22
11/12 anonim válasza:
Ha olyan ereszd el a hajam, behányós buli akkor sztem gáz. De ha csak sörözésről van szó, akkor nem értem a problémát. Én heti egyszer járok ki nélküle a barátaimal, az ő baráti körével kb két hetente. Van hogy vele megyek, van hogy inkább otthon maradok és elfoglalom magam. Nem vagyunk összenőve.
12/12 anonim válasza:
Teljesen normális.
Azért mert aggódsz, attól még lehet normális a dolog. Bár nem tudni, hogy milyen gond adódott ebből.
A bizalmi részét kéne helyretenni. Ha ez megvan, te fogod elküldeni őt bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!