Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az Ő létezésében?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy gondoljátok. Viszonylag nagy városban lakom, de így is alig több, mint 1% az esély arra, hogy ugyan abban a városban élünk (ha Ő is Magyaro-n lakik). Mondhatjátok, hogy nem kell egy városban lakni, de azért ha a 15x-esét is veszem se túl bíztató a 15%. Én úgy gondolom, több ember van, akivel az ember le tudja élni az életét boldogan. Azt már nem Ő-nek hívják ugye, max Ők-nek.2010. máj. 30. 18:31
11/13 anonim válasza:
Én hiszek benne,csak még nem találtunk egymásra:(
12/13 anonim válasza:
Én hiszek, szerintem ahogy Einstein mondta, ez is relatív. "Ő" az az ember, akivel életed során a legjobb, leghosszabb, legboldogabb legsatöbbibb kapcsolatot alakítottad ki. És ha sikerült ez, akkor elmondhatod, hogy az élet utadba sodorta őt, és viszont. De az egész sors-dolognak nincs sok rételme, hogy agyaljunk rajta, mert az idő lineáris, tehát minden csak egyféleképpen tud történni (még ha visszamegyünk, és megváltoztatjuk, az is, mert a mi szemszögünkből csak előrefele ment az idő). Ha meg nem sikerül, akkor nem találkoztál vele :D De tény, hogy minden emberre több másik jut, aki beillene Ő-nek.
13/13 anonim válasza:
Én nem hiszem... Mármint mindenki találhat magának egy társat, akivel jól érzi magát... De teljes mértékben tökéletes kapcsolat nincsen. Mindig vannak kisebb-nagyobb veszekedések.. Szerintem vannak emberek, akikkel jobban és vannak, akikkel kevésbé jövünk ki. Minden egyes kapcsolatért meg kell dolgozni, hogy működőképes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!