Hisztek a mágia meg a varázslat létezésében? (Én nem)
Sokan annyira bebeszélik maguknak, hogy tudnak varázsolni meg ilyesmi. Pl.: Jósolnak
Kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről. Én nem hiszek az ilyenekben.
Teljesen rendben van, hogy mindenki a saját tapasztalatának hisz. Ha neked nincs, akkor annak is oka van, nem vagy ettől kisebb se kevesebb. De azt is toleránsan kellene kezelned, hogy vannak, akiknek olyan élményeik vannak, hogy azt nem csak "bebeszélték maguknak" hanem egyszerűen nincs más magyarázat, mint:
Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes.
(Hamlet, I.5.)
There are more things in heaven and earth, Horatio,
Than are dreamt of in your philosophy.
(Hamlet, I.5.)
Én a természetfelettiben hiszek. A lélek halhatatlanságában, a szellemekben, az ufókban. A mágia és a varázslás kicsit más téma, de vannak hasonlóságok.
De a Magyar Hiszekegy-ben hiszek a legjobban.:)
én hiszek abban,hogy vannak különleges emberek,akiknek kiülönféle képességeik vannak. például vannak,akik tényleg előlre megéreznek dolgokat.(ez nem jóslás)
vagy például nemrégiben láttam egy műsort,amiben egy kb. 12 éves lány valahyogy máshogy láttam az emberi testet és ránézésre megtudta mondani,hogy egy férfi keze hol volt eltörve évekkel azelőtt vagy figyelmeztetett egy nőt,hogy kezdődő rákja van.
vagy a fakírok le tudták blokkolni a fájdalomérzetüket.
én ilyenekben hiszek.inkább,mint pl.Istenben(ezzel nem akarok senkit megbántani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!