Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet "nem várni" a szerelmet?

Figyelt kérdés

sokan azt mondják,h csak azért nem jövök össze senkivel,mert keresem a szerelmet, keresem azt a lányt akibe szerelmes lehetek.hogy lehet ezt nem keresni?hogy lehet aktívan passzívnak maradni? maradjak otthon?

18F

2010. máj. 30. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl ha végigmész az utcán, a lány(ok)ban ne a potenciális jelölted lásd! Beszélgess, mosolyogj, barátkozz, ismerkedj! Aztán rádtalál a szerelem. A legjobb dolgok váratlanul történnek...:P 18/L
2010. máj. 30. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem, hogy mi a kérdés. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen buta, de megfogalmaznád kicsit máshogy, hogy mit akarsz kérdezni?
2010. máj. 30. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Értem én mire akarsz kilyukadni! Ha egyedül vagy, nagyon nehéz NEM gondolni önkéntelenül is arra, hogy ha lenne barátom... ha nem lennék egyedül...

De amúgy tényleg nem szabad erre gondolni, meg ezen görcsölni, mert akkor nem fog sikerülni!

Tudom nagyon nehéz, de annyit tudok tanácsolni, hogy kösd le mindig magadat, ne foglalkozz ezzel, hogy ne ezen járjon mindig az agyad! Ha simán nem megy, kényszerítsd magadat tudatosan! És meglátod, minden rendbe jön egyszer!

20/L

2010. máj. 30. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
* bocsi, Neked nyilván barátnő :D
2010. máj. 30. 17:36
 5/6 anonim válasza:
én is így vagyok vele próbálom nem várni mert akkor magától jön.. de valahogy egyszer összejött hogy nem vártam hanem felfogtam úgy hogy az élet szinglin is jó és erre meg 4 napra rá megismerkedtem egy sráccal és összejöttünk. De amúgy már nem vagyunk együtt, hát ennyit a szerelemről. Szerintem próbálj meg lazítani :) És járj nyílt szemmel az utcán és akkor majd csak lesz valaki akivel összehoz a sors ;)
2010. máj. 30. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pár hete döntöttem el hogy mostanában nem erőltetem a csajozást, és nem foglalkozok velük.

Azóta tömegével jönnek. Most épp 3 van aki tettszik, de persze csak egyikkel akarok összejönni. Általában csak beszélgetésnek indul, aztán rájövünk hogy van egy csomó közös témánk stb stb.

Ne próbálkozz görcsösen, csak dőlj hátra és jönni fognak meglátod. Persze ehhez az is kell hogy járj társaságba.

2010. máj. 30. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!