Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval majdnem összejöttem! Hát mikor már tényleg majdnem a szülei meg mondták neki hogy nem lehet romával (az vok) Elszakadtunk! Ennek 8hónapja. Nemnon beszélünk! De mindig 1mást nézzük. Mitcsináljak?
Szerintem a srác amiatt még járt volna veled, ha a szülei ellene is vannak. sztem arról van szó, hogy benne is az az érzés győzött, hogy inkább romával mégsem akar járni...
Ez nagyon sok emberben benne van. Lehet, hogy tetszettél neki, de nem vállalta volna mindazt a sok gondot, ami ezzel járt volna.
És arra értem, hogy ahogy az ismerősei/családja álltak volna a témához. A legjobb magyar családban ebből tényleg nagy gáz lenne. Emlékszem, hogy reagált a nagybátyám ,mikor a nagyobbik fia roma nővel kezdett el járni (és elég hamar el is vette)... Gyakorlatilag szóba sem álltak egymással egy jó ideig.
De még így is azt lehet mondani, hogy ott jól fogadták. Mert mostanra már nincs ebből gond, bár igaz, hogy a fiatalok szülei nemigen érintkeznek egymással...
Én nem vagyok rasszista, mert vannak normális romák is. Viszont tudom, hogy én sem járnék roma fiúval. Most ezért lehet utálni, de őszinte vagyok.
Sajnállak,de nekem az az érzésem, h nem a srác anyukája volt a fő ok.
Ha annyira szeretett vna, akkor kiáll melletted.
Az én ismeretségi körömben is volt roma-magyar páros, ott a roma ágról nem tetszett a családnak a pár...
Én is roma csaj vagyok és magyar pasim van.
A jelenlegi barátomnak elöttem egy fél cigány nője volt és nem szerették a szülei mert undoritó volt a szokása pl.ha meg kinálták nem köszönte meg a nevetése a viselkedése anyja kijelentette h romával ne foglalkozzon
Nem érdekelte mert engem felvitt bemutatott anyukája megkérdezte hogy roma-e vagyok persze nem tőlem kérdezte meg:D és nagyon szeret az anyukája már első benyomásra is szimpinek tartott szóval nee tegyétek egy kalap alá a romákat nem mindegyik ugyan olyan!!
Vannak mocskosak vannak tiszták, vannak tisztességes cigányok és vannak olyanok is akik lopnak csalnak hazudnak
Dee nem csak a romák ilyenek !!! Magyarokból is van pár ilyen szal ne itéljetek minket el amig nem ismertek persze aki meg érdelmi hajrá de ne az összeset szóljátok le!!!
A kérédesre válaszolva a fiú nem lehet valami önálló inkább anyuci kicsi fia sajnállak de lépj túl rajta:)
Hidd el találsz jobbat is:)
Előttem szóló roma lánynak igaza van.
Nekem semmi bajom nem lenne vele, ha roma párom lenne, a család meglepődne, de nem érdekelne. Bőrszínben nem, de az emberi tulajdonságokban válogatós vagyok!
A bunkó viselkedése, a primitív mentalitása, az bűnöző életvitele akkor is válóok lenne, ha magyar az illető.
A magyaroknak és a cigányoknak is csak kb 1%-át tudom elviselni, szóval nem vagyok rasszista, csak megválogatom, kivel állok szóba :)
ha nem találsz senki mást, akkor dughatunk... :D
33/f
Hááát .. köszi szépen .. wannak akik rendesek és tényleg nagyon köszíí!! A rasszistáknak akik még ide is olyanokat írnak hogy 2 a saját fajtámmal kezdej " hmm hogyis mondjam?
Primitív emberek .. !!! ennyii!! És megfogadom a tanácsot .. túl lépek rajta báár nagyon nagyon nehéz mert szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!