Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval majdnem összejöttem! Hát mikor már tényleg majdnem a szülei meg mondták neki hogy nem lehet romával (az vok) Elszakadtunk! Ennek 8hónapja. Nemnon beszélünk! De mindig 1mást nézzük. Mitcsináljak?
ne nézz rá. vagy késeltesd meg az anyját, akkor nem fog közétek állni.
elég nagy szégyen hogy a gyerek hagyja hogy az anyja döntsön helyette...
felejtsd el...
ha már 8 hónapja szakított veled, mert a szüleinek nem tetszettél, akkor ezek után sem fogsz.
Hány évesek vagytok? Csak azért kérdezem, hogy lecseszhetlek-e a fogalmazásmódod miatt...
Amúgy, ha a srácot ennyire könnyen befolyásolja az anyja, akkor nem tudom, hogy mit is akarsz tőle.
20F
Azzal értek egyet, aki azt írta, hogy keress másikat, akinek nem rasszisták a szülei! Nehéz felejteni, de ha ennyire befolyásolható, akkor sajnos nem tudsz vele mit kezdeni... Ha netán összejönnétek, akkor is mindig csak a problémák jönnének, a fiú meg ezek szerint nem melletted állna ki, hanem a családja mellett!
Keress mást! :)
A srác szülei rasszisták, te roma vagy.
A srácot nagyon befolyásolják, tehát nem lehet egy érett személyiség.
8 hónapja semmi nincs köztetek.
Majdnem összejöttetek, az semmit nem jelent, nem tudhatod, hogy működött volna.
A srácot azért sajnálom, mert a szülei valószínűleg akkor is bele fognak szólni a kapcsolataiba, ha magyar lányt választ.
Szerintem semmi értelme ilyen emberrel kezdeni, a családja se szimpatikus.
Jobbat érdemelsz ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!