Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az ha egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha egy kapcsolatban 4 év a korkülönbség a lány javára?

Figyelt kérdés
Sokan elítélnek azért, mert fiatalabb a pasim. Én 22/L ő 18.
2010. máj. 30. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
ez azért már sok.
2010. máj. 30. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Baj? Nem baj. Legalábbis ha titeket nem zavar, akkor semmi gáz. Mások véleményével meg nem érdemes foglalkozni.
2010. máj. 30. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
ne halgass rájuk,érezd jól magad,azt csinálto,amit akartok a törvény keretein belűl és ebbe senkinek semmiféle beleszólása nem lehet,mert nagykorúalk vagytok mind a ketten.
2010. máj. 30. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
mit foglalkozol azzal h más mit mondd?? ha ti szeretitek egymást akk más nem számit... am meg a 4 év egyáltalán nem sok...van olyan akik között 20-30 év van...szal ilyenért ne parázz élvezzétek ki az életet egyszer éltek ;)
2010. máj. 30. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem maga a korkülönbség a baj, hanem az, hogy te 22 évesen már kész felnőtt nő vagy, a pasid 18 évesen meg egy éretlen kölyök. az ilyen még bulizna, ökörködne éjjel-nappal, vagyis gyerek még, de nagyon. persze kivételek akadhatnak, de akkor is ez az általános, amit írtam. tudom miről beszélek, köztem meg a barátom közt 3 év van az én javamra. mi 20-onévesek vagyunk, de még így is bőven felcseszi az agyam az éretlen, kamaszos allűrjeivel. közös jövőt ne tervezz ezzel a sráccal, fogd fel inkább a kapcsolatot egy kellemes időtöltésnek egy helyes fiatal fiúval, de ne nagyon éld bele magad. persze jó lenne, ha az ellenkezője történne.
2010. máj. 30. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
nálam is ez van csak én 21L vok.de soha nem érdekelt más véleménye ha jó vele...és ha szereted.nem a korkülönbség a lényeg!
2010. máj. 30. 17:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Engem nem zavar a korkülönbség, csak sokan megszólnak miatta, de eldöntöttem, hogy nem foglalkozok senki véleményével,mert nekem minden így jó ahogy van.:)
2010. máj. 30. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
ne érdekeljen más csak hogy szereted a többiek menjenek a sunyiba akik megszólnak:D
2010. máj. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!