Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb az ilyet mindehonnan letiltani, törölni? Vagy legyek én az érettebb és ne tegyek ilyen "gyerekes" lépést?
Tegnap megírtam egy srácnakl, h jó lenne ha békén hagyna, mert nem szeretnék tőle semmit sem. Persze más megfogalmazással, de értette, h mire akarok kilyukadni.
Már régóta nyomult rám, sose írtam neki vissza bő mondatokban, sőt tisztáztam is vele, h ő nekem csak olyan mint egy haver. Akkor 2-3 napig nem is írt, gondolom duzzogott, majd megint és mindennap. Hiába, h megmondtam neki, h nekem csak egy "haveri szint", akkor is éreztem a nyomulást. Tudtam, h meg kell "bántanom" azzal, h megmondom neki kerek perec ami van, mert magától nem veszi a lapot. Tegnap ez meg is történt és a végén majdhogynem én voltam a sz@r, mert "akkor minek is írtam vissza neki eddig is", ha én többet nem akarok tőle. Szóval jól összevesztünk, és elköszöntünk egymástól.
Màr a baráti szintből is "kiábrándultam" belőle, úgy érzem, h abszolút nem akarom, h bármiféle kapcsolati lehetőség legyen köztünk (közösségi oldal, telefonszám stb). Gyerekes dolog ha fogom és letiltom? Vagy ne "alázzam" ezzel magam, h ezt lépem meg? Már nem akarom, h újra felbukkanjon. Szerintetek?
Miért tíltanád?
Töröld mindenhonnan.
Nem gyerekesség, önvédelem.
Ha ennyire gyökér, akkor jobban is teszed, ha lehetetlenné teszed az erőszakoskodását. Már beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!