Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szinte nincs is szex a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte nincs is szex a kapcsolatomban 22 évesen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves NŐ vagyok. A párom szintén 22/F.

2 éves kapcsolat. Ő előttem egy ágyban tüzes vadmacska párja volt, én viszont szűz voltam, amikor összejöttünk.

Sajnos az előző kapcsolatomból hoztam némi "lelki sérülést" szexuális téren(az előző partneremmel sose élveztem, és lelkileg rombolt).

A lényeg, hogy ott tartunk, hogy heti 1x van szex, és az is kb. 10 perc. A párom folyton azzal piszkál, hogy én nem kezdeményezek, túl jó vagyok, nem próbálom őt lázbahozni. Máskor az a baja, hogy zavarja, hogy mindig vannak otthon náluk. Harmadjára már más zavarja...egyszóval mindig zavarja valami. Szex közben is érzem, hogy lankad neki. Ha meg akarom beszélni vele szerinte teljes mértékben én vagyok a hibás, és rengetegszer elmondja, hogy igényli a szexet de én nem kezdeményezem(sokszor ha egy csókot akarok adni neki akkor is csak egy szájrapuszit kapok és már megy tovább. Ha meg akarom ölelni szintén megy tovább. Akkor mit vár? Ha este a fülébe súgom, hogy feküdjünk le, szerinte az nem kezdeményezés).

A lényeg, hogy ezen kívül minden rendben. Nagyon ragaszkodik hozzám, napi 6x hív telefonon, féltékenykedik, ha nem vele vagyok, minden szabadidejét velem tölti, tehát azt se lehet mondani, hogy a lelki részével bajok lennének. De szerintem ez nem normális.

A kapcsolat elején volt egy olyan, hogy mondta nekem, hogy engem egy túl jó nőnek tart. Lehet ez lenne a baja mostanáig?

2017. okt. 29. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Imádnivaló Achilles...hát, igen, ha nem kommunikál veled rendesen, nincs mit tenni.

Egyébként, kisebbrendűségi komplexusa van, tönkre fog vágni, ha nem lépsz ki.

2017. okt. 29. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Van az úgy, hogy a csinos, szép, vonzó nők nem teszik magukat ekllőképpen oda az ágyban, mert könnyen megszokják, hogy mindenki oda van értük és nincs eléjük "követelmény" támasztva. Nem vagy nagyon passzív a szexben?
2017. okt. 29. 21:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Van az úgy, hogy a csinos, szép, vonzó nők nem teszik magukat ekllőképpen oda az ágyban, mert könnyen megszokják, hogy mindenki oda van értük és nincs eléjük "követelmény" támasztva. Nem vagy nagyon passzív a szexben?"

Ebben van igazság.

De a jelek szerint a párja sem mondja meg, hogy "cica azt akarom, hogy ezt+azt tedd velem az ágyban", hanem csak puffog, hogy a csaj a hibás mindenért, főként azért, mert nem gondolatolvasó

2017. okt. 29. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

En szerintem a parkapcsolatokban a legkonnyebb megoldhato problema a szexualitas. Minden mas sokkal de sokkal nehezebb.

Csak annyi kell, hogy oszinteseg meg turelem. De ha a baratod meg erre sem kepes, hogy oszinte legyen, es arra sem, hogy bevallja maganak, hogy neki is van vaj a fule mogott, ergo o is hibas....akkor ott mar nagy baj van. En is voltam igy. Hmm....en is voltam igy.....es huztam vontam, ket evig, hoztam a kifogast, hoztam a legbol kapott kifogasokat....es eljatszottam, hogy nem erdekel mg, hogy napoljuk a temat, meg, hogy o a hibas. Szakitott velem.

Most meg ott tartok, hogy attol a lanytol akivel csaladot szerettem volna....fuuhhh!!!!! Szakitott velem.

Es igy, visszagondolva, olyan egyszeru kicsinyes apro atomi meretu kicsi csekely dolog lett volna azt mondani, hogy....igen...ez es ez a bajom, ezert es ezert nem mukodom....szanalmas vagyok...es a baratod is egy szanalomrakat!!!

Majd tan akkor dobben ra ha ott hagyod.

2017. okt. 29. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Szűz voltál, vagy SOSEM élvezted?

Kamuzz még!

2017. okt. 29. 22:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
"Ha este a fülébe súgom, hogy feküdjünk le, szerinte az nem kezdeményezés)" Hát ez nem is az. Én is azt mondom, túl passzív Vagy. Külsőre tetszel neki, de az ágyban nem felelsz meg neki. Neked is változnod kell, sokat kell beszélgetnetek vagy pedig soha nem fog működni ez a kapcsolat.
2017. okt. 30. 05:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez az èn szemem is bántja, hogy most akkor szűz voltál, de sosem èlvezted előtte a szexet??
2017. okt. 30. 06:33
 18/20 anonim válasza:

Lankad neki.

Tul jó nő vagy.

Nem sexel veled.

Homok a csávó. Te meg alibi barátnö vagy neki.

2017. okt. 30. 07:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezért kell nektek veletek egyidős csóka? Még meg sem dug rendesen, azt sem tudja hogy kell a tejfölös szájú!
2017. okt. 30. 08:54
 20/20 anonim ***** válasza:
22 évesek vagytok... boldognak, felhőtlennek kéne lenned. Szenvedélynek kéne lennie az életedben, nem 60 évesekre jellemző problémáknak. Most ilyen, milyen lesz később? Azt mondom, ha amúgy minden rendben, próbáljátok megjavítani, de ha nem megy, nem szabad erőltetni. Soksok csoda várhat még rád.
2017. okt. 30. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!