Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meg kéne változnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg kéne változnom? (részletek fent)

Figyelt kérdés

Hoppá, nem fenn hanem lent...

Szal szerintetek gáz az, hogy 16/F létemre nem járok el bulizni? Ez nem azt jelenti, hogy nem járok el otthonról, csak az ilyen diszkó, söröző, stb helyek vhogy nem vonzzanak.

Namármost, ezzel nem is lenne problémám, csakhogy van egy lány, aki naon tetszik nekem, és /szerintem/ és is neki, viszont Ő rendszeresen jár bulizni. Ha esetleg öszejönnénk, kell-e változtatnom ezen? Úgy értem, hátrányt jelent-e ez a kapcsolatban, vagy éppen ez az egyik ok, ami miatt kedvel(het).

2010. máj. 30. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha összejöttök, alkalmazkodnotok kell egymáshoz. Ez általában ki is alakul. Mindketten engedtek valamennyit, Sok sikert! Ne parázz!
2010. máj. 30. 10:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. máj. 30. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz gond, ha nem fogsz féltékenykedni, amikor egyedül jár bulizni.
2010. máj. 30. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én se járok, de ha ilyen barátőm lenne, akkor sztem nem menne bulizni? Minek menne? Úgy is csak a pénz megy vele, meg nem csak ott tudna megcsalni ha akar. Akkormeg meg minek engedném hogy menjen?
2010. máj. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!