Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem?

Figyelt kérdés
Van valaki, akivel most járok, pár évvel idősebb nálam, valamivel 40 feletti, kicsit agglegény típus.. Elvileg tetszem neki, eljárunk együtt, aztán néha eltűnik, nem keres, ha megbeszéljük, hogy hív, vagy találkozunk, órákat várat.. Úgy érzem, futok utána.. Miért csinálja ezt?

2017. okt. 24. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10# Valoszinuleg nem elete vegeig, de nem miattad fog valtoztatni. Ha olyan lennel, aki miatt szerinte megeri, akkor mar megtette volna es egyutt lennetek, kesz, pont, ilyen egyszeru. Veled csak dugni akar, ennyi, nem kell bonyolitani.
2017. okt. 24. 16:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Mégis mire használna ki? Jól érzi magát velem, ha elmegyünk valahova.. Akkor ez neki is jó..
2017. okt. 24. 16:49
 13/21 Missi_Key ***** válasza:
74%

szerintem most teszteli mennyire vagy "hisztis" és vagy spontán.

ha már most bepicsogsz ezekért tudni fogja hogy később csak még jobban megkötöd majd.

2017. okt. 24. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Van más csaj is rajtad kívül akit választhat. Ne legyél az illúziód rabja
2017. okt. 24. 19:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne másik csaja? Ennyiből miért következik, hogy csaja van?
2017. okt. 24. 19:57
 16/21 anonim ***** válasza:
12# Persze hogy jól érzi magát veled csak neki van több mindenki akivel jól érzi magát :D És neked van?
2017. okt. 24. 19:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Szeretnénk ha nem lennél naív és próbáld kívülről látni ezt a dolgot.Arra vagy kíváncsi hogy szerelmes lett?
2017. okt. 24. 20:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, arra, hogy mit érez és mit akar tőlem, ha neki már van egy kialakult élete. Nekem van egy gyerekem is.
2017. okt. 25. 07:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha ugy érzed akkor dobd ki.Szenvedhetsz is éveket de felesleges sztem.
2017. okt. 28. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak játszik veled, semmi komolyat nem akar az ilyen, mikor veled van akkor veled van, megdug téged, elvagytok, de ennyi, ne képzelj bele többet. Ráadásul írtad, hogy gyereked is van, szerintem ha komoly kapcsolatot akarna veled, minél több időt töltene veled meg a gyerekeddel, de úgy látszik neki nem kell se a gyereked, sem te, max csak a szexre kellesz te.
2017. nov. 6. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!