Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám feldobni a kapcsolatunkat?
Szexben már szerintem az összes pózt kipróbáltuk.Én nem rajongok olyanért,hogy na most 3ban ez ki is van zárva.Szabadídőnkben próbálunk egymással foglalkozni,de egy kicsit nehéz gyerek mellett.
Szivessen vennék erotikus dolgokat is,de nem tudom mi lenne jó nekünk ami mindkettőnk számára jó lenne.
Kizárt,hogy az összes pózt kipróbáltátok már.A káma szutra sem két oldal.A neten meg is találod és egy csomó pózról képet,videót.Van bőven mit variálni.Szexuális segédeszközökből is a csillagos ég a határ.Neten szintén rengeteg sexshop van,ami olyan cuccokat árul,hogy csak lesel,hogy mire is való.Vége a vibrátor korszaknak,sokkal kreatívabbakat árulnak.Ha egyszer rendelsz kapsz egy katalógust is,abban is találhatsz érdekes dolgokat és meg tudjátok beszélni a pároddal,hogy neki mihez lenne kedve kipróbálni.
Extrém lehet még a szexben a szerepjáték,ehhez rengeteg jelmezt lehet szintén netről venni vagy kölcsönző is van.Aztán ott van a kevésbé legális dolog,a szex a szabadban.Itt tényleg vigyázni kell,hogy lehetőleg ne forgalmas helyen vágjátok hanyatt egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!