Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A paromnak noi parfum illatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A paromnak noi parfum illatu a pulcsija, nem mindenhol, megszagiztam, hogy kimossam e. Rakerdeztem, hogy miert olyan, o azt mondta, hogy az csak a fustgep miatt van. Lehetseges ez?

Figyelt kérdés
Hozzaztteszem, reggel mikor hazajott az elso mondata az volt, hogy eskuszom, hogy nem csaltalak meg. Es igy eleg furcsa a szamomra
2017. okt. 23. 23:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A füstgépnek nagyon jellegzetes émelyítő vaníliaszerű tömény édeskés illata van.

Vannak ilyen női parfümök, simán hasonlíthat arra.

Te tudod, mit éreztél. Szerintem hagyd, biztos nemcsinált semmit.

2017. okt. 24. 11:46
 22/25 A kérdező kommentje:
27 vagyok, bulizni volt, nem dolgozni. Meg nem volt ilyen.
2017. okt. 24. 12:01
 23/25 anonim ***** válasza:

Ok, értem. De akkor hogy került a képbe a kolléganő, aki nincs is? :)

Egyébként jól írta valaki, a füstgépnek nagyon émelyítő tömény vanília (vagy akár más) illata van, lehet, pont ott állt a közelében, ez egyfajta permet, lehet szegényt tényleg alaptalanul gyanúsítod. Vagy nem... :)

2017. okt. 24. 12:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Tényleg nem akarom elbagatelizálni a kérdésed, de ez annyira kétesélyes helyzet, hogy talán sosem derül ki. De azért légy résen. Amíg nem rendszeres, addig ne foglalkozz vele. Elképzelhető, hogy többet ivott, mint kellett volna, és valamelyik hölgyemény rámászott, pedig ő nem is akarta. Ez is egy opció. Ha jó a kapcsolatotok, akkor nem feltételezem róla, hogy bármi rosszat csinált volna. Ha sokat szekálod, előbb-utóbb belekergeted a "csakazértis" helyzetbe. Míg semmi bizonyítékod, nem hallod vissza, mit csinált, addig ne piszkáld vele, mert ez sosem vezet jóra.
2017. okt. 24. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Tény, hogy léteznek olyan folyadékok amik illatosítják a a füst gépet (hangosítóként besegítettem jó ideig), de az soha nem lesz olyan, mint bármilyen parfüm. Elég gyenge kifogás. Parfüm illat úgy lesz a ruhán, ha minimum ölelkezik.
2017. okt. 25. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!