Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A paromnak noi parfum illatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A paromnak noi parfum illatu a pulcsija, nem mindenhol, megszagiztam, hogy kimossam e. Rakerdeztem, hogy miert olyan, o azt mondta, hogy az csak a fustgep miatt van. Lehetseges ez?

Figyelt kérdés
Hozzaztteszem, reggel mikor hazajott az elso mondata az volt, hogy eskuszom, hogy nem csaltalak meg. Es igy eleg furcsa a szamomra
2017. okt. 23. 23:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
En is kivancsi fajta vagyok :/
2017. okt. 24. 00:45
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

"Kismillió magyarázatot tudnék a parfümre"

Ahhoz hogy a ruhad tartosan atvegye valaki mas parfumenek a szagat, ugy hogy kesobb is erezheto legyen, testi kontaktus kell, vagy hosszu idon at egy helyisegben igen kozel tartozkodni hozza. Egyetlen esszeru magyarazat van, ha az illeto eppen parfumeriaban jart, es neked probalt vasarolni uj parfumot, es amibe beleszagolt, kiprobalta, es a ruhajara kenodott.

En pasim is jott noi parfumszaguan haza, es mindig elhittem a magyarazatat. Es a vegul csak kiderult, hogy megcsalt.

Persze nem biztos hogy nalatok is igy van, de szerintem nagyon valoszinu.

2017. okt. 24. 01:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha megcsalnék valakit, tuti nem hoznám magam olyan helyzetbe, hogy rám terelödjön a gyanu. Tán nem vagyok olyan hülye. A barátod vagy direkt be akarta vallani, vagy nem történt semmi olyasmi, csak akkor meg miért nem meséli el a sztorit?
2017. okt. 24. 01:54
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Kérdezd meg tőle,mert lehet hogy egy parfümériába volt ,tényleg ,az én ruháim meg cigiszagot árasztanak ha átmegyek anyukámhoz akkár csak 5 percre is .mert dohányzik.frisenn mosott ruhám azon nyomban büdös lesz ha meletem gyujt rá .
2017. okt. 24. 04:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Ez nálam is előfordul, ha a kisunokám a nagyanyja parfümjével lekezeli a ruhám.
2017. okt. 24. 05:18
 16/25 anonim ***** válasza:
29%

Vigyázz, féltékenységed oda vezethet, hogy párod KÉNYTELEN lesz megcsalni téged, hogy ne kelljen állandóan mentegetőznie és igazad legyen!

Párodnak csak annyi esze van, hogy megcsalásnál még be is parfümözi magát?

2017. okt. 24. 05:35
 17/25 anonim válasza:
73%
Istenem.... Az eszetekbe se jut, hogy kolléganő már ha van, mellette fújta be magát? Én rendszeresen női illattól átitatott ruhában járok haza, az asszonynak meg se fordul a fejében hogy megcsalom. Sajnos a kolleginák parfümje rám is ragad.
2017. okt. 24. 05:45
 18/25 A kérdező kommentje:
Nemhinnem, hogy vett volna valami az ejszaka kozepen.no munkatarsa pedig nincs.
2017. okt. 24. 07:31
 19/25 anonim ***** válasza:
14%

Miért vagy ilyen bizalmatlan?

A féltékenység a bizalom és önbizalom hiánya.

Ha nem bízol benne, hogy állíthatod , szereted és miért nevezed párodnak?

Bizalom hiánya mellett együtt élni valakivel, az ok nem a feltétlen szeretet.

2017. okt. 24. 07:37
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem egyértelmű. Most akkor éjszaka dolgozni volt, vagy bulizni? A füstgép alatt a szórakozóhelyeken lévőt érted? Amúgy ne szagizz, mert így leírva nagyon hülyén hangzik, ráadásul már valaki szóvá is tette, de nem is vetted a lapot... Hány éves vagy? Az ilyen szavaktól én is falra mászok.

Ha nincs női kollégája, és időben ment el, időben ért haza, akkor nem éjjel szerezte a pulcsijára a parfümszagot, hanem előtte valamikor. Nekem így logikus.

Hagyd a fenébe, valahogy rákerült, ha máskor is érzed a ruháján, akkor már tényleg kezdj el gyanakodni. Bár elég hüle, ha így buktatja le magát. Nincs orra? Vagy tényleg ártatlan...

2017. okt. 24. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!