Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról ha van 1 fiú vagy 1 lány aki összejön úgy egy ellenkező neművel hogy nemis szereti hanem más után epedezik? De egyébként szeretné megismerni az új lányt vagy fiút és akár megszeretni!
ilyet necsinálj:/
merénis igy voltam.szeretek egy srácot és összejöttem egy másikkal csak hogy elfelejtsem de szakitanom kelett mer nembirtam vele lenni...tehát egy tanács,csak neked lesrosszabb:/
Ja, azért, hogy elfelejtsd?
Van, hogy ehhez több év sem elég.... Tapasztalat, sajnos:-S
Akik kérdezték, hogy akkor mért nem vele van (mármint akit szeret)... Nyílván ha rajta múlna, akkor vele lenne, csak valszeg a fiú nem akarja. Én is ebben a helyzetben voltam, nagyon rossz, de ahogy az előttem lévő is írja, meg kell próbálni elfelejteni, másokkal lenni, stb, de akkor meg az átverés?
Az a legnagyobb hülyeség egyébként, hogy az idő mindent megold, mert mindenki tudja, hogy nem így van...
Miért akarja elfelejteni... Ti nem akarnátok azt elfelejteni, akit szerettek, de tudjátok, hogy soha az életben nem lehet a tiétek?
b@sszus ugyanez nálam is...szeretek egy férfit akivel kis ideig együtt voltunk,de neki családja van.És nem lehetett semmi komoly.Azt hittem beledöglök.
Ezek után ha nem lennék most egy másik pasival,tutira becsavarodnék!! Még igy is nagyon rossz érzés de nem tudok mit csinálni.Vagy ez vagy a diliház. :S
25/L
Mi a fene... van olyan nő, aki azzal van, akivel igazán szeretne?
Csak mert én is azért választottam a barátomat, hogy elfelejtsek Valakit... 3 év kellett hozzá, hogy sikerüljön, de még mindig eszembe jut néha... Nagyon nehéz. :(
elsőre is értettem a kérdést.
szerintem tuskó dolog. :/ ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!