Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz arról ha van 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról ha van 1 fiú vagy 1 lány aki összejön úgy egy ellenkező neművel hogy nemis szereti hanem más után epedezik? De egyébként szeretné megismerni az új lányt vagy fiút és akár megszeretni!

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mert lehet azért, mert úgy látja, már van barátod. :P
2010. máj. 29. 22:52
 12/21 A kérdező kommentje:
neki van
2010. máj. 29. 23:21
 13/21 anonim válasza:
95%

ilyet necsinálj:/

merénis igy voltam.szeretek egy srácot és összejöttem egy másikkal csak hogy elfelejtsem de szakitanom kelett mer nembirtam vele lenni...tehát egy tanács,csak neked lesrosszabb:/

2010. máj. 29. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
De miert akarod elfelejteni????? Amugy meg tok szemetseg vki olyannal jarni akit nem szeretsz mert ezzel csak fajdalmat okozol szegeny csavonak arra nem is gondoltal hogy mi van ha o tenlyleg szeret teged (marmint a kamu barat)....miert akarod elfelejteni??????
2010. máj. 30. 03:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Becsapod és megalázod a mostanit, hogy ő csak szamár a ló helyett.
2010. máj. 31. 23:22
 16/21 anonim ***** válasza:
részvétem. :( pont ilyen helyzetben vagyok. nagyon sz@r érzés. mert ha valakivel nem lehetsz, akkor azt tanácsolják mások (barátok haverok stb.), hogy próbáld inkább elfelejteni, ismerkedj másokkal, majd találsz valakit és akkor sikerülni fog elfelejtened őt, DE aztán amikor ismerkedsz és tényleg találsz valakit, aki szimpatikus és talán bele is tudnál szeretni ha nem lenne ott a másik akit szeretsz, akkor meg azt mondják hogy ne járj vele, mert ezzel becsapod meg hülyíted őt ha nem igazán szereted. legalábbis az én helyzetem ilyen. tehát akkor egyik megoldás sem jó, ha megpróbálsz mást szeretni az sem megy, meg elfelejteni sem tudod. teljesen kilátástalan helyzet. nem tudom mi lehetne ilyenkor a megoldás, talán nincs is megoldás, lehet hogy az ilyen sztorik nem feltétlenül happy enddel végződnek. :(
2010. máj. 31. 23:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Ja, azért, hogy elfelejtsd?

Van, hogy ehhez több év sem elég.... Tapasztalat, sajnos:-S

Akik kérdezték, hogy akkor mért nem vele van (mármint akit szeret)... Nyílván ha rajta múlna, akkor vele lenne, csak valszeg a fiú nem akarja. Én is ebben a helyzetben voltam, nagyon rossz, de ahogy az előttem lévő is írja, meg kell próbálni elfelejteni, másokkal lenni, stb, de akkor meg az átverés?

Az a legnagyobb hülyeség egyébként, hogy az idő mindent megold, mert mindenki tudja, hogy nem így van...

Miért akarja elfelejteni... Ti nem akarnátok azt elfelejteni, akit szerettek, de tudjátok, hogy soha az életben nem lehet a tiétek?

2010. jún. 1. 00:41
 18/21 anonim ***** válasza:

b@sszus ugyanez nálam is...szeretek egy férfit akivel kis ideig együtt voltunk,de neki családja van.És nem lehetett semmi komoly.Azt hittem beledöglök.

Ezek után ha nem lennék most egy másik pasival,tutira becsavarodnék!! Még igy is nagyon rossz érzés de nem tudok mit csinálni.Vagy ez vagy a diliház. :S

25/L

2010. jún. 1. 01:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi a fene... van olyan nő, aki azzal van, akivel igazán szeretne?

Csak mert én is azért választottam a barátomat, hogy elfelejtsek Valakit... 3 év kellett hozzá, hogy sikerüljön, de még mindig eszembe jut néha... Nagyon nehéz. :(

2010. jún. 1. 04:11
 20/21 anonim ***** válasza:

elsőre is értettem a kérdést.

szerintem tuskó dolog. :/ ezt gondolom.

2010. jún. 1. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!