Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, lányok titeket mennyire zavar ha a párotok szóba hozza az exét?
Én ez miatt meg is szakítottam minden kapcsolatot egy nővel. Pedig ő akart engem felszedni, de mikor minden napos téma lett az ex, hogy milyen szemét volt vele de egyébként így meg úgy szerette...egy idő után betelt a pohár, és még aznap lezártam vele minden kapcsolatot.
Ha valaki az exével példálózik, az azt jelenti hogy még nem zárta le magában a dolgot.
Én meg nem vagyok hajlandó olyan nőkkel foglalkozni akik még mindig csak ex témánál vannak leragadva, és a múltból próbálnak kapcsolatot építeni.
Engem nem zavar. Az egyikkel még beszélni is szoktunk néha neten.
31/f
Nem zavar, néha szóba kerülnek.
Ráadásul az ismerősünk most összejött a kedves exével... hát, vicces lesz :D
Attól függ. Ha említés szinten, nem zavar. Ha jó alaposan, nosztalgikusan, az zavar, ha olyan hangulatban vagyok.
Néha ha rossz napom van, kifejezetten megkérem, hogy "drágám, mesélj valami rosszat az exeidről" :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!