Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után nem féltetek a párotok mellett attól, hogy elhagy?
Nagyon hosszú idő után, most újra van kapcsolatom. Bár még nem hosszú ideje, csak 4 hónapja.
Viszont én folyamat félek attól, hogy a párom mivan ha megcsal, vagy elhagy, vagy egyszer besokall tőlem, vagy esetleg kiszeret belőlem stb...
Talán ha kis egészséges félelem van az nem is gond, de én ezeket kivetítem kb mindenre. Ha épp fáradt és nincs kedve nálam aludni, azon kezdek agyalni, hogy mért nem, mi lehet a baj kettőnk között. De ugyanez van akkor is ha nem találkozunk annyit, vagy ha nem ölel meg annyiszor. Befeszülök és akaratlanul is azon kezdek gondolkozni, hogy mi lesz ha...
Mondhatni ő az első normális komolyabb kapcsolatom. Volt már korábban komoly, de abban a végén a párom nagyon kihasznált, megcsalt, és másoknak mondogatta, hogy én már csak szexre kellek neki.
Lehet, hogy én attól is félek, hogy megtörténik ugyanaz mint a volt kapcsolatomnál, mert annál az elején szintén minden rendben volt, csak egy idő után fordult minden rosszra.
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert előbb már a sírás kerülgetett.
Nyilván a párom szeret, ezt mások is látják, és türelmes velem, viszont nem akarok mindig kiakadni és panaszkodni neki. Elmondta már korábban, hogy elhiszi, hogy régen kihasználtak és van időnk, hogy ez a félelmem elmúljon, de nyilván ő is ember és nyilván szeretné ha feloldódnék mellette.
Nem várom el tőle, hogy örökké várjon rám.
23N
Ha az igazi párod mellett lennél, fel sem merülne ez a kérdés benned. Engem is csalt meg régen más, de amikor a férjemmel összejöttem, eszembe sem jutott, hogy ezt ő is megtenné. Tudtam, hogy nem, egyszerűen nem opció.
Nem mondom, hogy most azonnal szakítsatok, de szerintem ha nem megy, inkább ne erőltessétek, mert ezzel a magatartással te is komoly sérüléseket okozhatsz a srácnak.
7-es vagyok, voltak kapcsolatok, ahol nem érdekelt. Utólag tudom, ezek nem voltak igaziak.
Onnantól, hogy találkoztam a jelenleg is párommal, egyértelmű volt, hogy egy pár vagyunk. Erre, mindketten folyamatos jelzéseket küldtünk. Vagy is, mindig érezhető volt, hogy szeret, engem akar és ez fordítva is így volt, van a mai napig.
Kedves utolsó!
Hol írtam én azt, hogy kötelezően szeretnie kell engem??
Én azt kérdeztem, hogy mennyi idő után tudom legyőzni azt a félelmem, hogy elhagy.
Szerintem ideje, hogy elfelejtsd a romantikus filmeket. A világ ennél sokkal egyszerűbb. A nők arra vágynak, hogy szeressék őket "örökre", és "sose" hagyják el őket - ezért a szerelemért bármire képesek.
A férfiak ellenben érzelmileg egy egysejtű szintjén állnak, semmi másra nem vágynak, mint hogy tele legyen a hasuk, aludhassanak egy jót, aztán valami jó testű luvnyát megkettyinthessenek. Nincs szükségük se a "soha", se az "örökké" szavakra, se lelki kötelékre, se semmilyen hasonló humbugra, csak jól akarják érezni magukat az adott pillanatban. Genetikailag képtelenek a hűségre, max egy ideig nincs olyan alkalom, amit kihasználhatnának, de ez ideiglenes csak. Ahogy a mondás is tartja: a nők a szerelemért bármire képesek, a férfiak pedig a szexért képesek bármire - még akár szerelmet is hazudnak...
Szóval kicsi cica, szokd meg a gondolatot, hogy minden pasi csak arra fog használni, hogy az adott pillanatot kellemesen eltöltse. Vagy megtanulod te is kiélvezni ezt, vagy kegyetlenül szenvedni fogsz egész életedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!